Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Passat B3 1.9 TD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś będzie wiedział. Problem mam z Passatem B3 1.9 TD. Otóż zapala normalnie ale nie chce ruszyć. Zachowuje sie jakb cały czas miał rozłączone sprzęgło ( p**** cały czas jest w podłodze). Jak próbuje wrzucić bieg to sie wbija ale słychać okropne gruchotanie ze skrzyni. Wie ktoś co może być przyczyną? Przegub siadł? Czy skrzynia sie posypała?

PS. Jak ktoś może to może mi podać link do forum motoryzacyjnego gdzie ludzią są aktywni i szybko dostane odpowiedź?

Pozdrawam.

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Miałem podobnie, w moim przypadku poszła linka od sprzęgła, nie wiem na ile ci to pomoże. :P

Linka raczej nie bo mam hydrauliczne sprzęgło. Ja myślę że to coś ze sprzęgłem ale chciałem poznać wypowiedzi innych :)

Opublikowano

Sprzęgło do wywalenia. Identyczna sytuacja z moją 6n2, dosłownie sekunda i p**** zapadnięty. Auto lat 16, a sprzęgło jeszcze fabryczne siedziało :v

Edit: Boże, jak można ocenzurować słowo pe.dał? xD

p**** p**** p****

Qui est le prochain?

Opublikowano

Sprzęgło do wywalenia. Identyczna sytuacja z moją 6n2, dosłownie sekunda i p**** zapadnięty. Auto lat 16, a sprzęgło jeszcze fabryczne siedziało :v

Edit: Boże, jak można ocenzurować słowo pe.dał? xD

p**** p**** p****

Samo sie cenzuruje :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...