Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

skype (pomysł)

Halk6000

Pytanie

Opublikowano

witam mam taki problem z kolegą bo ciągle dodaje swocich znajomych do konfy ,kiedy chce z nim sam pogadać a niemoge ich kicknąć bo to konfa jego ,chodzi mi o jakiś rodzaj aktualizacji  która by powodowała to że niemugł by mnie do swojej konfy dodać dopuki nie odbiore albo po prostu żebym mógł ich selekcjonować akceptując tych z którymi chce gadać a z którymi nie , coś na zasadzie prywatności żeby można było zablokować funkcje rozmowy grupowej którą w każdej chwili można przywrócić ale jak chcesz sam gadać to po prostu żeby nie można było dodawać nowych osób czy coś w ten deseń jak ktoś wie o co mi chodzi i chciałby spróbować zrobić taki nadpis skypa to by się chyba wielu osobą przydało . bo samo blokowanie gości nic nie daje bo teoretycznie lubię jakiegoś kolegę, lubię z nim gadać a jego znajomych już nie wiec ich blokuje ale jeśli konfa jest jego może takich gości w każdej chwili dodać i tego już nie lubie

co do tematu nie wiem czy dobrze że go dałem tu proszę o przeniesienie jeśli jest w złym miejscu . a co do 2 sprawy to jak nie chce się wam projektować to niech spróbuje napisać do mincrosoftu w tej sprawie im więcej nas będzie tym szybciej to zrealizują z góry thx za chęci .

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...