Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Serwer Na Modach 2016/2017

diamentowydiax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym Wam Przedstawić Mój serwer na modach aktualnie znajduje się na nim 90 modów jest to już 3 sezon serwera.

Serwer Jest Techniczny i Przygodowy  

Link Do Paczki: http://www.mediafire.com/download/hzx937713m397n2/Serwer+Na+Modach+TechGem+Edycja+2.zip

Link Do Strony Serwera: techgem.weebly.com

Jeżeli Chcecie Więcej Informacji Piszcie  W Komentarzach

Opublikowano

gram i polecam
0 lagow
nie ma trolli (za duzo xD) miła atmosfera i fajna zabawa!
Można troche pogłówkować
Miłe fajne mody techniczne oraz kilka modow ktore poprawia nam gre
Rowniez dodane zwierzatka oraz carpenter bloki ktore beda odpowiednie dla budowniczych

*Do adminow MPCForum*
Przenieście prosze ten post w odpowiednie miejsce

Opublikowano

Za każdym razem gdy odpalam paczke ładowanie gry zawiesza się na Initializing Mods Phase 1 Mekanism Tools. Czekam już 20 minut i nic. Do Minecrafta przydzielone 6GB ramu, Java 7 x64, oraz na kompie jest najnowsza java z strony producenta. Jakieś pomysły ?

@Edit

Pobrałem najnowszą jave x64. Okazuje się, że po prostu paczka gryzie się z Javą 7

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Jak już zabieracie się za serwer na modach należało by zadbać o zabezpieczenia. Wszedłem kilka sekund temu, ze spawna nie ma co zbierać. Ktoś wam zrobił sporą rozpierduchę, sprawdźcie logi i zablokujcie itemy które bugują. Nawet nie rozpocząłem rozgrywki widząc taką zadymę.

Opublikowano

Napisz co za mody ! :D I co to jest prezentacja ty chcesz odstraszać czy zachęcać na servie jest masa zle ustawionych rzeczy brak zabezpieczeń jak i no nie ma już spawnu jak kolega napisał @up . Jak to ogarniesz to może ktoś bd grał bo jak na razie 0/60 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...