Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć token z telefonu?

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób mam sie dogadać na supporcie w sprawie usunięcia tokenu z mojego telefonu, kiedy jestem wylogowany na komórce z apikacji steam i nie moge sie zalogowac ( musze podawać kod steam guard), nie posiadam kodu odzyskiwania oraz numeru na który mogliby mi go wysłać. Próbuje od 5 dni się z nimi dogadać ale widze, że albo mam do czynienia z idiotami albo nie czytają oni tego co pisze

Opublikowano

Musisz napisać do supportu aby Ci go usunęli podając jakieś dowody ,że to ty jesteś właścicielem konta. Podaj m.in:

- Twój login

- Twój email

- Dowód zakupu jakiejś gry

- Klucz gry

- Dowód doładowania konta

- Przypisane konta paypal/kart kredytowych

Opublikowano

Musisz napisać do supportu aby Ci go usunęli podając jakieś dowody ,że to ty jesteś właścicielem konta. Podaj m.in:

- Twój login

- Twój email

- Klucz gry

nie mam klucza gry gdyż dostałem cs:go w prezencie

Opublikowano

- Twój login

- Twój email

- Klucz gry

nie mam klucza gry gdyż dostałem cs:go w prezencie

To jesteś w du***, nawet konta nie odzyskasz jak ci ukradną, więc polecam doładować 5 Euro, żeby potym nie było podobnych problemów.

­

Opublikowano

Napisz, jak NAJSZYBCIEJ do Steam'a, że masz taki problem (NAJLEPIEJ BY BYŁO, ABYŚ NAPISAŁ W TEN SAM DZIEŃ, ALE TYDZIEŃ TO TROCHĘ TAK NIEFARTOWO). Ja miałem podobny problem i po prostu usunęli mi owy token. Tylko pamiętaj - napisz, jak najszybciej - żeby niczego nie podejrzewali, bo później możesz mieć lipę. Jednak a pewno robisz wszystko dobrze, formularz, sama wiadomość, itp?

PS Mi odpisali w ten sam dzień, po dwóch godzinach chyba.

PS2 Jeżeli od zrobienia tokenu nie byłeś na Steamie to masz o wiele większe szanse na odzyskanie konta.

//Na PW masz mój łamany angielski, a - no i dlaczego nie masz Steam Guard'a?

16a2hh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...