Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PayPalem

KUDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze ten temat bo nie wiem co robić gdzie zgłosić ? ładowałem dziś PayPalem za 100zł po chwili wyskoczył jakiś błąd ''ID I CYFRY'' zobaczyłem na konto paypal kasy nie zabrało wiec spróbowałem jeszcze raz i znowu to samo ... to spróbowałem trzeci raz ostatecznie i znów to samo... Po chwili zobaczyłem na Konto a tam rachunki 3x po 100zł zapłata za SM!! a chciałem doładować tylko za 100zł żeby mieć podstawe kostium,fryz,wierzch. najlepsze z tego jest to że pobrało mi 300zł a ''SM'' WGL NIE DOSTAŁEM ! CO ROBIĆ ?

Opublikowano

Napisz do administracji, jesli cofniesz transakcje to pewnie ci konto zbanuja. Przed chwila zaladowalem 10zl i przeszlo bez problemow.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

czekam na ts i nic czemu mam dostać bana najlepsze jest to że z tego samego Konta ładowałem u kuzyna w domu za 50zł i mu przeszło normalnie a jak wróciłem do domu i chciałem sobie za 100zł to jakieś błędy ...

Opublikowano

czekam na ts i nic czemu mam dostać bana najlepsze jest to że z tego samego Konta ładowałem u kuzyna w domu za 50zł i mu przeszło normalnie a jak wróciłem do domu i chciałem sobie za 100zł to jakieś błędy ...

Cofanie transakcji to permanenty ban w prawie kazdej grze online. Zamiast kupywac 3 razy trzeba bylo sie upewnic czy pobralo kase po pierwszym errorze.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...