Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche na temat serwera Metin2 Sea:

Metin 2 Sea to nowy prywatny server który jest dostępny dla wszystkich ludzi z calego świata. (takze dla polakow). Startuje on 1 lipca o godzinie 20:00 więc nie czekaj tylko się rejestruj. Będą nowe mapki, bronie, zbroje i zadania. Lvl 80 bedzie mozna nabic w mniej niz 3 miesiace, a maksymalny lvl to 99 lecz bedzie mnostwo zadan ktore wzmocnia hp mp zrecznosc i sile. Na razie tyle wiem link do adresu Metin 2 Sea ponizej i w zakladkach. Sciagac Metin 2 Sea bedzie mozna dopiero o 20, 1 lipca. Prawdopodobnie bedzie tylko w jezyku angielskim ale nie wiem na 100%. Strona przynajmniej jest.

Wiadomość z piątku, 26 czerwca 2009 10:01

Info znalazłem na jakimś blogu ^^

Opublikowano

Metin2.Sea to postęp w technologi gry dodali tam swoje bronie,mapy inne rzeczy warto grać bo mało ludzi oczywiście spróbuje zrobić gildie jak by co zapro do Jinno nick : OzoneSeba

Opublikowano

za 14 minut bede mial :) po południu pogram i dam znac co i jak.

Gral ktos moze tam ? jak skille wchodza na g? jak jest z kamieniami, ceny ku, handlarze jak na pl ?

z gory dzieki za odp.

PoZdro. Himeron

Metin2US New World Shinso Woj Himeron Body 60lvl+ ON

Metin2US New World Shinso Szamanka ZonaHimeron Buffer 48lvl+ ON

Metin2PL Monastyr Shinso Wojowniczka Mental Haraix lvl 68lvl OFF

Metin2PL Monastyr Shinso Wojownik Mental SieHimeron97 lvl 73 OFF (Oddany)

Opublikowano

Wiec tak chcialbym was powiadomic ze nie dropia tam itemy z is gram tam i wiem tam jest tak ze kazdym itemem mozna handlowac nawet tym co kupisz z is bonami hermitami exo scrollami etc .. np taki pack zmiany bonow nawet 18 kk pojdzie :D na eventach rady pustelnika sie wygrywa taki kamien co daje 80 % szans na wejscie kamienia duszy +4+5 i wgl. fajny serverek jest .. tylko zeby easymetin2 dzialal to by bylo git bo spoty wolne bo juz high lvle maja moj taki kumpel 48 aura na G :D ksiazki wchodza normalnie ale latwiej wbic bo sellaja rady pustelnika i na oxie wygrywa sie :D hmm co weekend jakis event z 100% exp czy drop :D mili ludzie zawsze pomoga nawet jak juz niemasz nic kasy a poprosisz to ci dadza a nie jak na MT2.pl powiedza noob -.- i tyle polecam mily globalek :D ceny ku hm aura 700 k berek 250 i tak nie przekraczaja 700 k :D handlarze to samo co pl tylko potki do speeda u handlary WARTO CHODZIC DO IMHA w 30 min 2 jesionki i 2x kozy :D pozdro wbijac moj nick Powerbody jinno :D

Chelsea <33

Opublikowano

Metin2.Sea to postęp w technologi gry dodali tam swoje bronie,mapy inne rzeczy warto grać bo mało ludzi oczywiście spróbuje zrobić gildie jak by co zapro do Jinno nick : OzoneSeba

tam nic nowego nie ma nawet jest mniej niz na pl

Opublikowano

Mam pytanie probuje zainstalowac ale jest jakis blad pisze : ,,Unable to remove previous versiony of Metin2'' mam na kompie jeszcze metin2 us moze to dlatego prosze o szybka odpowiedz < bardzo chce zagrac>

Metin2US New World Shinso Woj Himeron Body 60lvl+ ON

Metin2US New World Shinso Szamanka ZonaHimeron Buffer 48lvl+ ON

Metin2PL Monastyr Shinso Wojowniczka Mental Haraix lvl 68lvl OFF

Metin2PL Monastyr Shinso Wojownik Mental SieHimeron97 lvl 73 OFF (Oddany)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...