Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem Bana na FanPage Antaris za powiedzenie administracji " Prawdy "

DiablooXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chce się dowiedzieć za co dostałem tego nieszczęsnego banika za powiedzenie administracji "prawdy" że : " Często wyrzuca z serwera i nie da się prawie w ogóle grać. " Napisałem to trochę w sposób wulgarny, ponieważ tak już mnie to wyrzucanie z serwa zirytowało że się po prostu zdenerwowałem i napisałem im prywatną wiadomość. Nikt łaskaw nawet nie odpisał i nie napisał za co dostałem bana, chociaż sam się domyślam że chyba za wulgaryzmy, no ale niech mi ktoś wytłumaczy, czym złym jest przekleństwo, chyba nawet ta cała administracja przeklina, a ja tylko wyraziłem swoje zdanie tymi słowami i wielkie mi halo, więc niech ten ktoś, kto mnie zbanował, odbanuje bo nie widzę nic w tym co by komuś na złe wyszło.

Opublikowano

Każdy przejaw buntu będzie dławiony. Tak było zawsze, nie tylko w grze. Każdy serwer będzie usuwał tematy które będą poruszały "delikatne sprawy" serwera tj. oszustwa, przekręty itp., ponieważ nie jest im to na rękę, szkodzi reputacji serwera i zarazem zmniejsza dochody. A przecież w tym serwerze o to chodzi żeby ściągnąć jak najwięcej hajsu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...