Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deathknight i pvp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio wbiłem 60 lvl i chciałem spróbować swoich sił DK, o ile w expie sobie radze dobrze to w pvp w ogóle nic nie robię i tutaj moje pytanie unholy/frost/blood, który najlepszy pod pvp, jak rozdawać talenty, protipy do gry nimi pvp jak i pve.

Opublikowano

Skupiając sie na end game najlepszym dk jest dk frost, talenty możesz podpatrzeć na noxxic.com tam również znajdziesz wskazówki, a macros na icy-veins z tego co pamiętam :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Skupiając sie na end game najlepszym dk jest dk frost, talenty możesz podpatrzeć na noxxic.com tam również znajdziesz wskazówki, a macros na icy-veins z tego co pamiętam :)

A wiesz może czy w legionie dk będzie lepszy lub gorszy ?

Opublikowano

Ciężko stwierdzić, w ciągu paru miesięcy może być parę hotfixów odnośnie klas więc na ten moment nie mogę nic powiedzieć.

giphy.gif

Opublikowano

Co wy macie z tą gorszą/lepszą klasą. Każda klasa ma swoje wady i zalety. Nie ma lepszych i gorszych klas. To nie vanilla, gdzie żadna klasa nie była zbilansowana. Po prosty jedne klasy są trudniejsze, a drugie łatwiejsze. Chociaż prawdę mówiąc dzisiejszy wow jest łatwy.

Opublikowano

Hej ostatnio wbiłem 60 lvl i chciałem spróbować swoich sił DK, o ile w expie sobie radze dobrze to w pvp w ogóle nic nie robię i tutaj moje pytanie unholy/frost/blood, który najlepszy pod pvp, jak rozdawać talenty, protipy do gry nimi pvp jak i pve.

Co wy macie z tą gorszą/lepszą klasą. Każda klasa ma swoje wady i zalety. Nie ma lepszych i gorszych klas. To nie vanilla, gdzie żadna klasa nie była zbilansowana. Po prosty jedne klasy są trudniejsze, a drugie łatwiejsze. Chociaż prawdę mówiąc dzisiejszy wow jest łatwy.

Gdzie ja się tu pytam o lepszą klasę ;_;

Opublikowano (edytowane)

@up

Oczywiście, że są gorsze klasy dla przykładu dps ranking na noxxicu, Surv hunter jest tak słaby, że robi ok. 45 k mniej od Rogala sub

Chyba, że nie będziemy zagłębiać się w spece.

Edit:

Ale nawet monk ww jest na 21 i 23 miejscu jako dps, a w PvP nie można wyznaczyć słabych i dobrych klas, bo każda jest kontrą innej.

Edytowane przez Evron

giphy.gif