Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesyłka kurierska pobraniowa

LOL_Boost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zamówiłem jedną rzecz i dziś otrzymałem odpowiedź "Zamówienie numer xxxxx zostało przekazane do wysyłki.  ". I teraz jest pytanie, czy paczka jest już u "kuriera" czy dalej zalega gdzieś w magazynie i czeka dopiero na odbiór przez kuriera?

Opublikowano

Wielka niewiadoma, zadzwoń sobie do firmy kurierskiej i sam sie ich pytaj. Aktualizacje przesyłek są co kilka godzin więc przesyłka może być gdziekolwiek indziej niż na spisie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To zrób to samo, skoro to ty jesteż zainteresowany gdzie w tym momencie przebywa przesyłka, jak napisałem może być gdziekolwiek, albo w magazymie firmy, albo jedzie do firmy kurierskiej albo jest w magazynie kuriera albo kurier ją wiezie itd .  

Równie dobrze jeszcze nic nie wysłano poza sporządzeniem wysyłki którą zrobią sobie jutro i nadadzą. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeżeli zamówienie zostało przekazane do wysyłki przed godziną 12, to maksymalnie o 16 kurier odebrał paczkę od firmy u której zamówiłeś. Powinieneś otrzymać maila lub informacje jak uzyskać aktualne miejsce przebywania przesyłki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...