Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 Krew i Wino - czy warto kupić?

Azteca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zastanawiam się nad kupnem Wiedźmin 3 Krew i Wino. Grałam w poprzednie trzy części, czy krew i wino jest również aż tak dobre i warte kupienia ? 

4661.gif

Opublikowano

Jest to powiązane w pewnym stopniu z podstawką, warto mieć zapisy. 

Powiem tak - jeżeli ktoś uważa, że jakiś tam Baldur's Gate czy Gothic jest lepszy od Wiedźmina 3, to w Wiedźmina nie grał. Wiedźmin 3 i dodatki zjada na śniadanie każdego istniejącego rpg'a. Fabuła Krew i Wino to dzieło sztuki, a quest "O czym szepczą grzyby" zasługuje na odrębną nagrodę. Zakończeń jest około 14 - 18, z czego około 4-6 jest "głównych" (to są moje szacunki z obserwacji filmików i mojego przejścia gry).

Grzechem jest ominięcie tego dodatku. 

Opublikowano

Grałem i będę grać ponownie. Przeczytałem wszystkie tomy Wiedźmina od Sapkowskiego, zagrałem i ukończyłem wszystkie części Wiedźmina i mogę z czystym sumieniem powiedzieć- polecam. Najlepsze rzeczy na które mogłem poświęcić swój czas i nie mówić, że go niepotrzebnie straciłem z mojego życia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy warto kupić? Oczywiście, że warto. Osobiście polecam, grałem, fabuła jak i zadania poboczne 10/10. Jeśli grałeś w podstawową wersję, to przejdź dodatki.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Warto. Bardzo fajne pożegnanie z Geraltem i cała masa świetnego contentu za stosunkowo niewielkie pieniądze. 

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...