Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem NOKa

CeTiSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Zrobilem ostatniu NOK z pliku PC programem HxD zamieniając Extenal Force z 2 na 0 i tu jest błąd, po odpaleniu gry i wbiciu do świata gdy chce uderzyc z konia to on nie bije :D

Czy coś zrobiłem źle?

slgbil.jpg

Opublikowano

musi ci zadzialac wszedzie po Extenal Force z 2 jak zminisz na 0 to masz nieopychanie (pamietaj ze plik jest zkompresowany i nie zminisz wszyskich postaci tylko pewnie ich czesc bo jakis bit pamieci bedzie skompresowany i akurat trafisz na bajt pamieci ktory jest skomperesowany i przedstawia ciag bajtow badz zupelna inna wartosc)(kompresia danych a szyfr danych to zupelana inna rzecz)tam nie ma szyfrowania danych czyli ze bajt w lokacji jakikolwiek ma wartos 30 a czyta go jako 20 np.

Opublikowano

musi ci zadzialac wszedzie po Extenal Force z 2 jak zminisz na 0 to masz nieopychanie (pamietaj ze plik jest zkompresowany i nie zminisz wszyskich postaci tylko pewnie ich czesc bo jakis bit pamieci bedzie skompresowany i akurat trafisz na bajt pamieci ktory jest skomperesowany i przedstawia ciag bajtow badz zupelna inna wartosc)(kompresia danych a szyfr danych to zupelana inna rzecz)tam nie ma szyfrowania danych czyli ze bajt w lokacji jakikolwiek ma wartos 30 a czyta go jako 20 np.

No a jakoś mi nie działa :D 

Zmieniłem pc\sura\horse_onehand_sword\combo_01 do combo_03 i nie mam wcale hitów w grze :D gdy postać siedzi na koniu i wcisnę spację to ona dostaję taką ścinę i nic nie robi :D

slgbil.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...