Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban steamguard

ganar24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram w csgo mam/mialem dwa konta, ale na drugim koncie co czasami smurfowałem zachciało mi sie sprawdzić na jakiej zasadzie działa WH i zagrałem sobie pół meczu na owym WH i odziwo dostałem vaca (po zaledwie 15 minutach gry, vac doszedł po tygodniu. Co mnie zaskoczyło bo ani wcześniej ani później nic nie uzywalem) na wszystkie konta, oba były połączone na jednym numerze/telefonie i teraz moje pytanie przy zakupie nowego cs-a muszę wymienić telefon czy tylko kartę sim???

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Wymieniasz tylko numer telefonu jak chcesz jakiś podpiąć. Swoją drogą rozśmieszyła mnie ta historyjka "chciałem sprawdzić jak działa" xD.

po prostu odpaliłem to 'Gówno' na 15 minut sam nie wiem dlaczego tyle w temacie i nie spodziewałem się konsekwencji po tak krótkim czasie, o ale jednak. Dzięki za info

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Bardzo dobrze k***o jebano nalezalo ci sie ty k***a dalnie j****y glodzie p********y

wymien to mozg sobie capie....

Wiadoma rzecz ze teraz masz numer zarazony...

Opublikowano

haha tak to jest jak się gra na nieaktualnych cheatach :) To normalne że vac może ci dojść po tygodniu, ponieważ on weryfikuje pliki i sprawdza czy nie masz nic. Na przyszłość jak będziesz grał na cheatach nigdy nie graj na publicznych i graj maks. 3 dni od wydania nowej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...