Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Elektronika - robotyka/automatyka

MrSanten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponować stworzenie w kategorii Elektronika działu który poświęcony byłby projektowaniu, budowie i sterowaniem różnego rodzaju układów. 

Zamieszczano by tam projekty i pokazy działania urządzeń budowanych np. na arduino, raspberry pi i innych płytkach.

Użytkownicy mogliby  nawzajem podpowiadać sobie jak zbudować lub zaprogramować dane urządzenie.  pomagali w rozpoczęciu przygody z programowaniem urządzeń. 

Sam mam kilka projektów które chciałbym tam pokazać.

Moim osobistym celem jest zbudowanie samodzielnie systemu inteligentnego domu, co już realizuję.

(')(.)(;)

Opublikowano

Jestem za, ponieważ dziedzina robotyki rozwija się z dnia na dzień, a takie prezentowanie projektów może przyciągnąć więcej osób, które obracają się w środowisku informatycznym.

Opublikowano

Jestem za, ponieważ dziedzina robotyki rozwija się z dnia na dzień, a takie prezentowanie projektów może przyciągnąć więcej osób, które obracają się w środowisku informatycznym.

Opublikowano

Nie pojawiają się żadne tematy stricte związanych z tą tematyką.

Nie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Najpierw tematy, jak będzie dużo to dopiero założyć dział.

To gdzie pisać tematy z tym związane?

­

(')(.)(;)

Opublikowano

Najpierw tematy, jak będzie dużo to dopiero założyć dział.

To gdzie pisać tematy z tym związane?

­

pogaduszki sa od wszystkiego

­

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...