Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowa sytuacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oddalem ksiazki do biblioteki w szkole,co za to mi grozi? Nie dostane swiadectwa, i co wtedy? Mial juz ktos tak, bo zlapalem rozkmine...

Niby jeszcze jutro jest dzien

Dodam jeszcze, ze termin oddawania byl do 10 xDDD

Opublikowano

Idź oddaj jutro, nie powinno być z tym problemu.

A ten "termin" to dla mnie taka ściema w każdej szkole. Ważne, że oddasz przed zakończeniem ;)

Ewentualnie powiedz, że gdzieś się zapodziała i dopiero znalazłeś za co bardzo przepraszasz.

Opublikowano

Masz taki syf w domu że książki oddać nie możesz? Nie chce się jej szukać w szafkach, szufladach czy co?.. Kiedy jeszcze do szkoły chodziłam to zwykle jak ktoś książki nie oddał to starali się z tym osobnikiem dogadać by inną w zamian przyniósł. Zapewne ci już o tych książkach mówili więc idź się dowiedzieć zamiast pisać i zakładać tu głupie tematy. Dzieciaki, dzieciaki.. :)

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

ja w poniedziałek właśnie też książkę oddałem i normalnie mi przyjęła. Trudno w razie czego to zapłać za nią tyle ile kosztuje 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Naprawdę zamiast pójść normalnie z książką do biblioteki robisz temat na MPC Forum? Czy na świecie naprawdę istnieją  tacy idioci?

Opublikowano

Co jak co, ale @1361622928-U485574.pnglorgeN ma rację. Na co ci tu temat, skoro mogłeś jeszcze w ten sam dzień iść do biblioteki w szkole?

Btw, też kiedyś nie oddałem, tragedii nie było. Cykałem się trochę, że świadectwa mi nie dadzą (6 klasa podstawówki), bo taka plotka u nas po szkole chodziła, no ale to bujda. Nic ci się nie stanie.

19.jpg

Opublikowano

Oddaj książkę lub pójdź miej wyjebane, zabierz świadectwo i napluj im na twarz.  <.<

#LenovoLegion Team

Opublikowano

pussy pussy, prawidłowym zachowaniem było szantażowanie dyrektora że nie oddasz książki jeżeli nie dadzą Ci świadectwa, no ale wybrałeś swoją droge ninja

mam nadzieje że wszystko zakończyło się szczęśliwie :) !

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...