Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

japonki

wafel98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o chłopakach w japonkach ? xD

U mnie w klasie (1 lic) ostatnio przyszedł taki gość... był oczywiście obiektem zainteresowania... rozumiem że jest gorąco ale bez przesady!

Dobrze że nie w skarpetkach xD

Opublikowano

Na początku myslalem, że jest tu gadka i Japońskich dziewczynach że

Co do tematu.

Co kogo interesuje co ktoś nosi i w czym przyjdzie na lekcje? Ja mogę sobie w gowniakach przyjść i co to komu... Niech się na siebie patrzą a nie na innych, może wracał z basenu albo coś? Albo lubi japonki bo może ma duża potliwosc stóp i musi nosci takie jak jest cieplo

Opublikowano

No ok, ale nie uważacie, że jest to trochę niestosowne przyjść w takim czymś do szkoły? Ja rozumiem - po dworze itp. niech sobie chodzi... ale do szkoły? może od razu leżak, okularki i niech się wyłoży na korytarzu :/

Opublikowano

Jak mu tak wygodnie to niech sobie nosi, nie powinno cie to obchodzić.

Ja osobiście nigdy bym nie założył japonek.

VNp6c2U.png

Opublikowano

U mnie 3/4 klasy się zgadało i przyszliśmy w japonkach ze skarpetami prawie do kolan :D

chwalisz sie czy zalisz

Opublikowano

Szczerze mówiąc sam sobie nie wierzę, ale poszedłem w ślady tego gościa i sam przekonałem się do takich klapków xD

Mam do tego takie specjalne skarpety japońskie w koronkę, z wcięciem między paluchem xD  :D

POLECAM !!! Szczególnie w zimne dni. 

Opublikowano

Ogólnie to do szkoły trochę nieprzyzwoicie przyjść w japonkach czy np. w klapkach, ale to już jego sprawa... Do szkoły raczej chodzi się w trampeczkach, tak bardziej na legalu, bo to trochę nieodpowiedni strój, tak z japonkami... Chociaż w sumie nie powinno nas to obchodzić, w czym inni się bujają.. Co do japonek złego zdania nie mam, są dobre, ale koło domu, gdy jest ciepło, na dwór, można chodzić, są fajne, męskie japoneczki, ostatnio kupiłem sobie z adidasa :makka: Ogólnie nie chodzę w nich wgl'e, bo są strasznie niewygodne... Porażka, nie dość, że spadają, to jeszcze boli między palcami... najlepsze klapeczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...