Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lustrzane Odbicie

Tabasko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje programu w którym wpisuje się adres danej stroyn www i na komputerze robi się cały  plik z tą stroną to jest tak zwane lustrzane odbicie kiedyś widziałem ten program w necie wpisywało się aders www i robiła się kopia strony czy coś takiego nie wiem jak to nazwać dokładnie proszę o pomoc. 

Opublikowano

ale chodzi mi o to ze robie identyczna strone poprzez program wpisuje adres tej strony i mi się wszystkie pliki zapisują na kompie potem wgrywam do siebie na strone i mam wszystko identyczne, po czym jak ktos wpisze swoje login i haslo dochodzi mi to na maila 

Opublikowano

ale chodzi mi o to ze robie identyczna strone poprzez program wpisuje adres tej strony i mi się wszystkie pliki zapisują na kompie potem wgrywam do siebie na strone i mam wszystko identyczne, po czym jak ktos wpisze swoje login i haslo dochodzi mi to na maila 

Jeżeli dobrze rozumiem to chodzi ci o logowanie.

Tego nie da się pobrać, ponieważ robi to się po stronie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...