Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock czy Combat Arms?

michalxiix

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Głosujcie

• WarRock
      6
    • CombatArms
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne pytanie. Kazdy w tym dziale Ci powie, ze WR lepszy.

W dziale CA powiedza Ci, ze combat lepszy.

Oczywiscie gralem w to i to i jednak wole WR'a za unikatowy system gry oraz jest moim zdaniem bardziej ciekawszy i bardziej rozbudowany (bg etc)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Swego czasu, zmarnowałem sporo czasu na grę zarówno War Rock, jak i Combat Arms. W ciągu kilku ostatnich lat, obie gry przeszły szereg gorszych i lepszych zmian... Osobiście preferuję jednak WR. Dlaczego? Dynamiczność rozgrywki. W CA wszystko dzieje się, jak na mój gust, zdecydowanie za wolno. Jednakowoż i tak jest lepiej, niż w przypadku chociażby CS:GO, który z tego samego powodu, jest dla mnie cholernie nudnym tytułem.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngxPonury chodzi mi bardziej o is itd.. na combatarms nie ma tylu hackerów, nie ma takich lagów, ale gra jest bardziej sztywna, a warrock bardziej dynamiczny, strasznie pod is, lagi lekkie, famas i inne typu bronie za NX dają znacznie większą przewage nad tymi standardowymi.

Ja osobiście warrocka oceniam na 6/10 a combata 8/10, warrock się jak na moje wypalił przez te śmieszne aktualizacje gdzie każda aktualizacja zachęca do kupna czegoś.

Opublikowano

Miałem przyjemność grania w obie gry, oczywiście z gigantyczną różnicą czasu. W Combat Arms grałem pół roku w WarRock'a 4 lata, przestałem grać przez kompletny brak czasu. Wracając do odpowiedzi polecam WarRock'a.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngxPonury chodzi mi bardziej o is itd.. na combatarms nie ma tylu hackerów, nie ma takich lagów, ale gra jest bardziej sztywna, a warrock bardziej dynamiczny, strasznie pod is, lagi lekkie, famas i inne typu bronie za NX dają znacznie większą przewage nad tymi standardowymi.

Ja osobiście warrocka oceniam na 6/10 a combata 8/10, warrock się jak na moje wypalił przez te śmieszne aktualizacje gdzie każda aktualizacja zachęca do kupna czegoś.

Nie powiedzialbym z tym IS

Jak umiesz celowac i strzelac to K1/ak/m4a1 i cisniesz kazdego ... 

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie powiedzialbym z tym IS

Jak umiesz celowac i strzelac to K1/ak/m4a1 i cisniesz kazdego ... 

Jak nie? Stroje strasznie drogie a nie dają wcale tak mało jak się wydaje, famas i te inne sprawy. Najbardziej mnie boli, że ta dobra gra zeszła tak na psy, kiedyś było tyle kanałów i 3 kanały były zapełnione, teraz ledwo 1 kanał jest zapełniony, a praktycznie każda aktualizacja opierda się na wydawaniu kasy, wiadomo nie trzeba, ale zamiast dodać coś ciekawego, jakiś fajny sposób na zdobycie jakieś broni, niż granie cały dzień by trafić jedną broń na 3 dni porażka trochę. Wiem, kiedyś było multum hackerów,bugów, ale mimo to grało się z przyjemnością a teraz 0 przyjemności z tej gry bo trzeba cały czas wydawać kase.. jak na moje to "pazerna" firma nexon powinna się wzorować nad starą firmą gf.

Jest to chyba jedyna gra na którą musisz wydawać kase żeby mieć jakąś lepszą broń, w innych grach wszystkie bronie są dostępne za normalną kasę, a tutaj wyjdzie jakaś nowa broń to odrazu leci do IS.

Mam pytanko, wiecie może kiedy kończy się licencja nexona?

Opublikowano

Powiem Prosto polecam Combat Arms grałem 4 lata gra sama w sobie jest dobra ,lecz polityka Nexon jest  chora.

NP: miałem kilka meczy w których otwierałem tabele powiedzmy z 8 pod rząd i co? Boom BAN :D (PERM) kiedyś zrobiłem o tym posta i również mi ludzie powiedzieli że mieli takie przypadki.

A jak koleś lata sobie po mapie  i zabija wszystkich z kosy to jest OKEJ  xD 

Opublikowano

Powiem Prosto polecam Combat Arms grałem 4 lata gra sama w sobie jest dobra ,lecz polityka Nexon jest  chora.

NP: miałem kilka meczy w których otwierałem tabele powiedzmy z 8 pod rząd i co? Boom BAN :D (PERM) kiedyś zrobiłem o tym posta i również mi ludzie powiedzieli że mieli takie przypadki.

A jak koleś lata sobie po mapie  i zabija wszystkich z kosy to jest OKEJ   xD

haha tutaj nawet nie sprawdzą a już cie banują z powodem hacki xD

Opublikowano

@SubZero9921

WR również jest w posiadaniu Nexon, więc sytuacja wygląda identycznie, jak w przypadku CA.

No cóż... XignCode. Jeden z najgorszych systemów prewencji oszustw, na jakie przyszło mi się do tej pory natknąć. :v

Opublikowano

To zależy od ciebie. Grałem w Ca i grałem w WR. WR strasznie nie podszedł mi pod gusta. Po prostu jakoś mnie ta gra nie przekonuje. CA jest średniakiem. Bana można wyrwać za wszystko, na dłuższy czas jest nudne.

Mimo wszystko polecam ci WR, a to dlaczego? CA umiera, umiera, umiera. Jestem tego pewien, że całkiem niedługo zostanie zamknięte. Jeszcze jak istniało U11, to Polski Gm mówił, że najpierw pójdzie U11, a później CA. Jak widać, U11 już nie ma, CA to kjwestia czasu .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...