Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Skrypty na boty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo mam mam littlehumanizer, autobuddy, boostana (tristana skrypt) niby najlepszy do tristanki a na medium boty czasem przegrywa :) slabo farmi etc, ktos cos jakies skrypty na boty zeby szybko gierki wygyrwac ?^^

Opublikowano

Jak można przegrywać grając na skryptach na boty wtf? 

Według mnie najszybciej gra się Kalistą ja grając nią na zaawansowane boty kończę grę w 10 max 15 min :P

Tyko że nie znam normalnego dobrego skryptu do mniej ponieważ ja gram na PortAIO.

Ale grając kalistą chyba jest większa szansa na bana bo ona po prostu lata wokół botów xD 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

no 2 mecze przegralem, nie wiem co jest. moze mam złe skrypty... polecasz coś konkretnego? Na ashe, tristane albo sivir bo na razie tylko takie champy mam :P

Opublikowano

Według mnie najszybciej gra się Kalistą ja grając nią na zaawansowane boty kończę grę w 10 max 15 min :P

Tyko że nie znam normalnego dobrego skryptu do mniej ponieważ ja gram na PortAIO.

Ale grając kalistą chyba jest większa szansa na bana bo ona po prostu lata wokół botów xD

Jemu chodziło o botowanie za pomocą autobuddy, a nie wciskając spację... Dlatego też macie różne zdania..

Opublikowano

Jemu chodziło o botowanie za pomocą autobuddy, a nie wciskając spację... Dlatego też macie różne zdania..

aha... Sorry mój błąd :P

Jeśli chodzi i normalne bocenie to zwykle używałem volibota i ryze (Rice)<--- Nazwa skryptu. All miałem win i czasem bot nawet carrował gry xD Polecam sprawdzić ten skrypt chyba że wyszedł jakiś lepszy do ryze ale nwm :)

EDIT: od nowa xD 

Miałem VoliBota + Rice + RyzeAutoPlay + AutoLVLUp na tym expiłem od 0 do 30 lvl chociaż to było pare miesięcy temu nie wiem czy to wszystko jeszcze działa.

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...