Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deepweb

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś doświadczenia z deepwebu? Ja osobiście byłem tam jak jeszcze działała giełda silkroad, która teraz FBI zamkneło :/ Macie jakieś ciekawe linki np. do polskich for itp?? 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jedyne działające polskie forum to TorePublicND, tam znajdziesz parę ciekawych informacji :P

Są jeszcze MorderPol, i Cebulka, ale są puste.

Hydra podobno została założona przez CBŚ xD

Opublikowano

A co z PBM? Zbyszek czy jak mu tam było je sprzedał, ale nabywca postanowił je dalej prowadzić, a to było swego czasu największe forum polskie.

sygna.png

Opublikowano

Nie wiem po co z tora teraz korzystać nie dawno na niebezpieczniku było, że został przejęty przez inna firmę która dodała honey pota do niego. A co do tego deepwebu to już umiera a te strony co są to albo jakieś baity albo rakowisko niszczące psychikę.

Btw. już jest taka dyskusja w tym dziale http://www.mpcforum.pl/topic/1530861-darknet/

Opublikowano

A co do tego deepwebu to już umiera a te strony co są to albo jakieś baity albo rakowisko niszczące psychikę.

Bambo prosze XDD

Wszystko cały czas jest aktywne tylko jak każdy bierze linki z wiki a nie się zagłebia to nie dziwie się że dla was stronki padają.

Podobno stronki z CP i marketami pospadały a nadal trzymają się bardzo dobrze.

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Jedyne działające polskie forum to TorePublicND, tam znajdziesz parę ciekawych informacji :P

Są jeszcze MorderPol, i Cebulka, ale są puste.

Hydra podobno została założona przez CBŚ xD

Przecież TorePublic nie działa.

Opublikowano

Latałem po deepwebie już 3 lata temu wtedy pamiętam sporo było marketów itp. teraz coraz mniej. Fora polskie niby są ale nieaktywne, raz na jakiś czas ktoś walnie wpis, że sprzeda jaranie czy LSD kiedyś pamiętam było, teraz słabo. Ostatnio sobie szukałem to serial killerów znalazłem i jakieś drobne sklepiki, których wiarygodność jest wątpliwa.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...