Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można jeszcze dołączyć do Prima Matchmaking?

ketanol1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli już znikło to beta jest zamknięta, po "eksperymencie" jak wypali i będzie mniej cheaterów etc. to znów będzie można dołączyć.

Info o Prime Account: klik

Opublikowano

Ta funkcja jest w fazie testów, jeśli wypali i będzie duże zaangażowanie to będzie niedługo dostępność dla każdego kto posiada numer bez VOIP.

Wystarczy poczekać. :)

Opublikowano

To ciężko.. Ja musze się użerać ze smurfami i cheaterami- w sumie strzał stopę dla nowych graczy, mam konto od wczoraj.

Z tego co ja zauważyłem to na Prime'ach jest troszkę wyższy poziom i uwierz, ze też trafiają się smurfy i cheaterzy. Jednak wszystko do czasu aż wyłapią bany i się skapną jak wysoki LVL trzeba wbijać, i ogarniać nowy numer telefonu co w wielu krajach nie jest proste jak w polsce, że płacisz 5zł za stater i masz.

Opublikowano

Grałem prima i trafiłem na gościa co przez ścianę strzelał w banie, więc to zapewne może i nieco zmniejszy, ale różnicy prawie nie będzie

Tylko, że teraz są jeszcze ludzie, którzy nie potracili jeszcze kont z prime i nie musieli ładować 21 lvl żeby go wbić. Obecnie wejście do prime nic nie kosztowało, poczekaj miesiąc-dwa aż wybanują cziterów i zobaczysz różnicę. Większość nim wbije 21 lvl już dostane bana : ). Tak samo w wielu krajach zdobycie nowego numeru telefonu jest ciężkie, a nie jak w polszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...