Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niestety nie wiem, gdzie mogłabym zostawić ten temat, ale że poniekąd jest on związany z LOL-em, zostawie to coś tutaj :<

Posiadam konto na PayPalu od około roku. Mniej więcej w styczniu wysłałam z konta bankowego (mBank) pieniądze na PayPal i za nie kupiłam RP, a także grę na Originie (~150zł).
Kilka miesięcy pozniej wpłaciłam z tego samego konta na paypal kolejną kwotę, na kolejne RP i kolejną grę z Origina. Po tym kolega, który wisiał mi kase, oddał mi ją robiąc przelew z jego paypala na mój.

Pytanio-problem pojawił się teraz, kiedy to potrzeba kasy, a mam ją jedynie na paypalu. Jeżeli wpłacałam pieniadze tylko z mojego konta bankowego (nie mam powiązania i nie chce), to czy mogę wypłacić spowrotem te pieniądze? Szukałam porady w necie, ale są po prostu stare. Jedyne co mam dostępne, to to:

68171918892154520340.jpg

Czy to "x-9912" to jest mój bank? To jedyna opcja do wyboru. Nie mam czasu, do piąku potrzebuje tych pieniędzy, a łączenie paypala z bankiem nie wchodzi w gre, to jednorazowa wypłata.

Opublikowano

Poproś kogoś z znajomych kto ma połączone konto bankowe z paypalem, aby ci wyplacił lub napisz do supportu w tej sprawie.

Nie mam nikogo takiego, oprócz tego kolegi, który oddał mi kase.

Ale owe pieniążki zwracał mi ok. 2 miesiące, w międzyczasie szastajac kasą na lewo i prawo, więc najzwyczajniej w świecie mu nie ufam.

Opublikowano

Jak w styczniu wysyłałaś pieniądze z banku na PayPal, to łączyłaś konto z bankiem? Jeśli tak to x-9912 to twój bank.

Jeśli nie wiesz, możesz po prostu usunąć ten bank z konta (Rachunki bankowe i karty --> Rachunki bankowe, klikasz na "Bieżący" i wybierasz Usuń z portfela) i dodać swój ponownie.

Jak masz już połączony bank, to na luzaku sobie wypłacasz z PayPala na konto

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...