Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za skinchanger?

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używanie starych wersji bez aktualizacji może skutkować VAC banem. Aczkolwiek aktualnym programem z którego sam korzystałem jest CS GO CHANGER program spisuje się bezproblemowo.

Opublikowano

Mam skinchangera od miesiaca i zero vaca tylko wywala i wyskakuje error vac (komunikat). Moi kumple tez maja errory przez cahngera ale zadnego vaca nie dostali ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Siema. Jakiś czas temu chciałem to pobrać lecz się cykałem. Zrobiłem temat http://www.mpcforum.pl/topic/1544831-skin-changer-vac-ban/

Ten temat ma bardzo dużo odpowiedzi. Nie wiem czy będziesz wszystko czytał ale ja Ci to skrócę.

Otóż wiele ludzi mówi, że nic nie dostali. Odpisywali mi nawet Ci, którzy "dostali vac'a". Nie jest to potwierdzone. Ja bym to zrobił, ale miałem dużo gier na moim koncie i szkoda by mi go było.  Gdzieś na yt znalazłem rosyjskie filmiki w których opowiadają, że dostali vaca i się tam żalą (jak coś to Rosyjski program). Jeśli wydałeś hajs na konto to nie baw się z tym. A jak chcesz spróbować to możesz, twoja decyzja.

Opublikowano

Siema. Jakiś czas temu chciałem to pobrać lecz się cykałem. Zrobiłem temat http://www.mpcforum.pl/topic/1544831-skin-changer-vac-ban/

Ten temat ma bardzo dużo odpowiedzi. Nie wiem czy będziesz wszystko czytał ale ja Ci to skrócę.

Otóż wiele ludzi mówi, że nic nie dostali. Odpisywali mi nawet Ci, którzy "dostali vac'a". Nie jest to potwierdzone. Ja bym to zrobił, ale miałem dużo gier na moim koncie i szkoda by mi go było.  Gdzieś na yt znalazłem rosyjskie filmiki w których opowiadają, że dostali vaca i się tam żalą (jak coś to Rosyjski program). Jeśli wydałeś hajs na konto to nie baw się z tym. A jak chcesz spróbować to możesz, twoja decyzja.

Używałeś tego lub używasz?

Opublikowano

Używałeś tego lub używasz?

Ja uzywalem i nie dostaje sie zadnego vaca, tylko wyskakuje blad vac, trzeba czekac na aktualizacje. I nie sluchaj sie tych debili, gadaja od rzeczy.

Opublikowano

Najlepiej zamiast pobierać skin srajdżery to pozbieraj na jakąś kosę i tyle wszystko co jest publiczne jest później do wykrycia przez VAC

Bo nie mam na co innego wydawać kasy niż na pixele.. Jak to działa bez VAC'a to wolę tego używać..

Opublikowano

VAC - Valve anti cheat.

Zapoznajcie się z samą definicją. Tego nie dostaniesz za jakiś tam program który ingeruje bezpośrednio do gry tzn. mam na myśli coś takiego że te pliki nie ukrywają się tylko pokazują że one po prostu są! (Nie wiem czy ktokolwiek to ogarnął :D)
Co najwyżej gra wam się nie do końca odpali bo wyskoczy komunikat że się jakieś pliki mogą nie zgadzać, albo wersja gry nie jest aktualna.

A może po prostu dla bezpieczeństwa nie grajcie na tym na serwerach zabezpieczonych ochroną "VAC" tzn. są takie serwery które nie mają tego zabezpieczenia i normalnie ludzie tam mogą grać którzy mają stałe blokady. Poszukajcie sobie takich serwerów, albo może chcecie tylko potestować skiny? No to wejdźcie do gry vs. boty, a na pewno nic nie dostaniecie.

//Reklama OFF.

Opublikowano

VAC - Valve anti cheat.

Zapoznajcie się z samą definicją. Tego nie dostaniesz za jakiś tam program który ingeruje bezpośrednio do gry tzn. mam na myśli coś takiego że te pliki nie ukrywają się tylko pokazują że one po prostu są! (Nie wiem czy ktokolwiek to ogarnął :D)

Co najwyżej gra wam się nie do końca odpali bo wyskoczy komunikat że się jakieś pliki mogą nie zgadzać, albo wersja gry nie jest aktualna.

A może po prostu dla bezpieczeństwa nie grajcie na tym na serwerach zabezpieczonych ochroną "VAC" tzn. są takie serwery które nie mają tego zabezpieczenia i normalnie ludzie tam mogą grać którzy mają stałe blokady. Poszukajcie sobie takich serwerów, albo może chcecie tylko potestować skiny? No to wejdźcie do gry vs. boty, a na pewno nic nie dostaniecie.

Valve Anti Cheat obejmuje również ingerowanie w pliki gry lub programy zewnętrzne, które jednak robią sporo w tych plikach ;)

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...