Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Kolejny ban, więc znowu levelujemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka poleciałdla mnie kolejny perm, więc pojawia się pytanie czy dalej są poaktualizowane skryptry pod eb i jeżeli tak to prosił bym o nazwy tych volibotów itp. Dalej sobie sam poradzę :P
// Ew. jakieś linki do poradników :P

Opublikowano

@Olastin prosił bym Cie o nie wypowiadanie się w temacie dotyczącym levelowania konta. Nie powiedziałem, że dziwię się bana. Po prostu chcę wylevelować kolejne konto a Ty tylko nabijasz posty robiąc offtopic.

Opublikowano

Tak swoją drogą jak wygląda aktualnie botowanie na Virtualboxie? Próbuję od kilku godzin to ogarnac ale nie idzie. Najpierw na Win7 wyskakiwały mi jakieś błedy to zmieniłem system na  XP a teraz na XP po ściągnięciu LoL'a i BoL'a, ogarnieciu róznych directx itd przy BoL'u wyskakuje mi ze nie może znaleźć jakiegoś dll a przy LoLu " an unknown directx error has occurred " a elobuddy na WinXP nie chodzi. Jakieś protipy?

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

jak Ci nie zależy na kontach, to czemu nie grasz na jakis cracked ?

Wyjdz bo nie wytrzymam. Piszę, że grałem na cracked z nulled, baza nulled padła = cięzko było dostać crackowaną dll;ke, więc przestałem skryptować. Poleciał banwayv, a jako że byłem oflagowany to dostałem bana. Konta expie na eb, ponieważ do bola potrzeba dobrego cracka ikita, a ciężej go dostać niż free eb.

//edit  i tak jak chodzi o wykrywalność to eb > bol :)

Tak swoją drogą jak wygląda aktualnie botowanie na Virtualboxie? Próbuję od kilku godzin to ogarnac ale nie idzie. Najpierw na Win7 wyskakiwały mi jakieś błedy to zmieniłem system na  XP a teraz na XP po ściągnięciu LoL'a i BoL'a, ogarnieciu róznych directx itd przy BoL'u wyskakuje mi ze nie może znaleźć jakiegoś dll a przy LoLu " an unknown directx error has occurred " a elobuddy na WinXP nie chodzi. Jakieś protipy?

Po co botować na vb? Volibot to taki virtual box ;D

//edit2 ODPOWIE MI KTOŚ NA MOJE PYTANIE, CZY BĘDZIE LECIAŁ SAM OFFTOPIC?

Opublikowano

jak Ci nie zależy na kontach, to czemu nie grasz na jakis cracked ?

Wyjdz bo nie wytrzymam. Piszę, że grałem na cracked z nulled, baza nulled padła = cięzko było dostać crackowaną dll;ke, więc przestałem skryptować. Poleciał banwayv, a jako że byłem oflagowany to dostałem bana. Konta expie na eb, ponieważ do bola potrzeba dobrego cracka ikita, a ciężej go dostać niż free eb.

//edit  i tak jak chodzi o wykrywalność to eb > bol :)

Po co botować na vb? Volibot to taki virtual box ;D

Ejj gościu pisałem o cracked kontach do lola nie jakimś zjebanym bolu weź się nie spinaj bo Ci żyłka pęknie.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...