Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zaczynać na Teriosie?

FrozenEnemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rok temu w sierpniu grałem na Teriosie i serwer mega mi się podobał, ale potem tam były jakieś cofki, kombinacje ... Potem chyba był rework ale znów upadł(?). Teraz znów szukam jakiegoś serwa do odmóżdżenia się w wolnym czasie i okazuje się, że Terios V3.0 stoi. Jakieś opinie? Warto zagrać, czy kwestia czasu aż znów padnie? Jak tam z ludźmi online? Ogólnie czekałem na Antaris ale jakoś mi nie pasuje, hardy to nie dla mnie.

A jak nie Terios to co polecacie? Szukam czegość Med/Easy, 1k+ ludzi online. Nie jestem obeznany za bardzo co jest teraz na topie.

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania sie z moim tematem poniżej w tym dziale "Terios - Exille (kilka uwag)". Myślę, że dość jasno wyraziłam swoją opinię n/t serwera.  Pozdrawiam :)

Opublikowano

Rok temu w sierpniu grałem na Teriosie i serwer mega mi się podobał, ale potem tam były jakieś cofki, kombinacje ... Potem chyba był rework ale znów upadł(?). Teraz znów szukam jakiegoś serwa do odmóżdżenia się w wolnym czasie i okazuje się, że Terios V3.0 stoi. Jakieś opinie? Warto zagrać, czy kwestia czasu aż znów padnie? Jak tam z ludźmi online? Ogólnie czekałem na Antaris ale jakoś mi nie pasuje, hardy to nie dla mnie.

A jak nie Terios to co polecacie? Szukam czegość Med/Easy, 1k+ ludzi online. Nie jestem obeznany za bardzo co jest teraz na topie.

Trudno określi czy padnie za miesiąc czy za rok. Wiesz jeśli nie wiesz gdzie grać to polecam się zapoznać z tym tematem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/

Opublikowano

Według mnie Terios to syf tyle razy padł. padnie, źle wspomnienia mam z tym serwerem. Ostatnio zawitałem na Bari, serwer naprawdę mi się podoba. Wbij sobie na Barię i obczaj serwerek.

Opublikowano

Również odradzam. Miał to być start dobry Terios a wyszło coś nie podobnego. Eq śmieszny jak na easy i podejrzana administracja.

Opublikowano

Wszystkie wasze komentarze dotychczas to gdybania... A tak naprawde cały czas zajmujemy się serwerem, który wystartował 4 czerwca.

Oceniacie sam serwer, który wg was jest syfem i administrację, która jest podejrzana, aha..

Opublikowano

Nie wierze w to, że serwer Exile który gówno się zna jak na moje to nadal serwer siurka, po za tym serwer wypalił się już dawno, był dobry jak na tam te czasy, a teraz to takie standardowe pliki do tworzenia serwera easy :) więc nie polecam.

Dodam, że to już jest chyba 6 start teriosa :D (terios normalny, potem rework, potem surek, baria, teraz ten, i laneris s3 na plikach teriosa).. patologia troche :v

@Exíle jak już kupujesz pliki to mógłbyś chociaż sety i prezentacje zmienić ;) a nie kupione i stawiane dokładnie tak samo jak siuras to zrobił.

Opublikowano

Na serwerze nie ma co grać. Kontakt z administratorami kiepski, banują graczy nawet nie ma możliwości odwołania się od bana

Kontakt słaby? Aha...

Banują? Zapewne kolejny bocik, który został zbanowany przez naszych GM. 

Opublikowano

A co innego może mówić "Właściciel" serwera niż same dobre słowa o swoim serwerze? Większość odradza serwera, ale on będzie go zawzięcie bronić. Taka kolej rzeczy ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Na serwerze nie ma co grać. Kontakt z administratorami kiepski, banują graczy nawet nie ma możliwości odwołania się od bana

Kontakt słaby? Aha...

Owszem bocik który po osiągnięciu progu którego nie przebił na poprzedniej edycji zaczął grać normalnie. Nie odpisałem na  wiadomość od TGM  co skutkowało moim banem. Owszem bociłem na karę zasłużyłem tylko jakbym bana dostał dzień góra dwa dni później nie czepiałbym się. Bana dostałem po TYGODNIU gdy zdąrzyłem wbić prawie maksymalny level, spędziłem mnóstwo czasu na dungeonach oraz przeznaczyłem sporą ilość pieniędzy na SM. Przez ten tydzień jakbym dostał bana na początku nie straciłbym czasu, pieniędzy i nerwów i miałbym już nową postać. Wszelakie prośby z mojej strony o zdjęcie UB były ignorowane, temat na forum został zamknięty w bardzo krótkim czasie. Co to za administracja, która przez cały tydzień nie miała czasu żeby mnie wcześniej ukarać?

Opublikowano

Kontakt słaby? Aha...

Owszem bocik który po osiągnięciu progu którego nie przebił na poprzedniej edycji zaczął grać normalnie. Nie odpisałem na  wiadomość od TGM  co skutkowało moim banem. Owszem bociłem na karę zasłużyłem tylko jakbym bana dostał dzień góra dwa dni później nie czepiałbym się. Bana dostałem po TYGODNIU gdy zdąrzyłem wbić prawie maksymalny level, spędziłem mnóstwo czasu na dungeonach oraz przeznaczyłem sporą ilość pieniędzy na SM. Przez ten tydzień jakbym dostał bana na początku nie straciłbym czasu, pieniędzy i nerwów i miałbym już nową postać. Wszelakie prośby z mojej strony o zdjęcie UB były ignorowane, temat na forum został zamknięty w bardzo krótkim czasie. Co to za administracja, która przez cały tydzień nie miała czasu żeby mnie wcześniej ukarać?

Tak musiało być niestety. Taka sytuacja już nigdy nie będzie miała miejsca, ponieważ do tej pory GM nie mieli panelu do banowania i musieli zgłaszać to nam, a my byliśmy zajęci.

Opublikowano

Tak musiało być niestety. Taka sytuacja już nigdy nie będzie miała miejsca, ponieważ do tej pory GM nie mieli panelu do banowania i musieli zgłaszać to nam, a my byliśmy zajęci.

Taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć nigdzie miejsca. Walczyłem o UB na wiele sposobów bo uważam że mi się należy i zawsze byłem ignorowany.

Opublikowano

No to może jeszcze jeszcze powinienem cie przeprosić i odbanować, za to że leciałeś na bocie?

Haha TAK  :O

Za to że przez tydzień nie miałeś czasu żeby mnie zbanować powinien być odbanowany bo bana powinno się uzyskać maksymalnie do paru godzin.

Może banować kiedy mu się bug wie podoba kara musi być i bardzo dobrze że jak już tyle osiągnąłeś i mi się to podoba powinno tak się robić nie banować na małych lv tylko jak już śmiecie coś osiągną i wtedy im bana wlepić. 

Opublikowano

Ja dodam od siebie co myślę o tym serwerze. Serwer się kończy, mimo iż nie dawno wystartował. A czy Surek macza w nim palce... Przypuszczam iż tak. Tym bardziej iż na FB innych serwerów w których Surek maczał palce pojawiały się reklamy Teriosa , min tutaj: 

6121014666135311380266.png

Sytuacja na serwie : Ludzi wcale nie ma jakoś specjalnie dużo. Masa odchodzi, masa klnie masa śmieje się z tego iż to kolejna odsłona tego samego serwera... i nie ma nic zmienione - kopiuj wklej jak poprzednik. Listy bugów z którymi ... czego by się tu spodziewać, nikt nic nie robi :)

Poza tym wystarczy raz od czasu wejść na forum serwera i poczytać. Całkiem niedawno forum wyglądało tak : "koniec serwera, exile co dalej, serwer pada". A samo forum świeci pustkami. 

P.S - 300 / 400 dziennie ?? No chyba że z botami :D 

http://prntscr.com/bjnp47

http://prntscr.com/bjnpbv

P.S - konto mam dalej, ale nie gram :) Eq sprzedałem, cześć wymieniłem - została pusta postać :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja zaryzykowałem pobrałem puki co gra się spoko nic nie wskazuje na to żeby Terios padał jest z kim się bić i handlować :) Piszecie te komentarze nie grając na serwerze mając na celu zniechęcenie graczy do gry   :)

Opublikowano

Ja dodam od siebie co myślę o tym serwerze. Serwer się kończy, mimo iż nie dawno wystartował. A czy Surek macza w nim palce... Przypuszczam iż tak. Tym bardziej iż na FB innych serwerów w których Surek maczał palce pojawiały się reklamy Teriosa , min tutaj: 

Sytuacja na serwie : Ludzi wcale nie ma jakoś specjalnie dużo. Masa odchodzi, masa klnie masa śmieje się z tego iż to kolejna odsłona tego samego serwera... i nie ma nic zmienione - kopiuj wklej jak poprzednik. Listy bugów z którymi ... czego by się tu spodziewać, nikt nic nie robi :)

Poza tym wystarczy raz od czasu wejść na forum serwera i poczytać. Całkiem niedawno forum wyglądało tak : "koniec serwera, exile co dalej, serwer pada". A samo forum świeci pustkami. 

P.S - konto mam dalej, ale nie gram :) Eq sprzedałem, cześć wymieniłem - została pusta postać :)

Co wejść na forum serwera? Dziennie przebywa tam po 300-400 graczy, a ten na dole licznik zalicza tylko zalogowanych, także proszę cie. Nie wmawiaj, że forum świeci pustkami. 

Co do serwera. Było już 7 aktualizacji, a będzie więcej. Był jeden event z piłkami, były raty, była bursztynowa lotera, dzisiaj także jest o 20. Codziennie pomagam masie osób, pomagam w ich problemach.

Nie ma nic zmienione, a co miałoby być? To, że poprawiamy to co było + idziemy wam na rękę z niektórymi sprawami to też jest zmiana, pamiętaj. 

Za wcześnie by coś zmieniać, teraz chcemy dokończyć jeden event nasz + wprowadzić system łowienia.

Opublikowano

Nie polecam 3 odsłona i za miesiąc pewnie będzie 4, antaris wystartował nie było już tam nikogo 4h Przed startem

Edit :

Ustawiłem autoclickera na pelerynki i spacje zablokowalem i ban za bota i drogi exile ban za nie odp? W regulaminie zakaz używania autoclickera? Nie logi patrzyłes? Tez nie dlatego nie polecam w 100% typowy pod IS na miesiąc

Opublikowano

Co wejść na forum serwera? Dziennie przebywa tam po 300-400 graczy, a ten na dole licznik zalicza tylko zalogowanych, także proszę cie. Nie wmawiaj, że forum świeci pustkami. 

Co do serwera. Było już 7 aktualizacji, a będzie więcej. Był jeden event z piłkami, były raty, była bursztynowa lotera, dzisiaj także jest o 20. Codziennie pomagam masie osób, pomagam w ich problemach.

Nie ma nic zmienione, a co miałoby być? To, że poprawiamy to co było + idziemy wam na rękę z niektórymi sprawami to też jest zmiana, pamiętaj. 

Za wcześnie by coś zmieniać, teraz chcemy dokończyć jeden event nasz + wprowadzić system łowienia.

hahahahhahahaha padłem i nie wstaje w m1 było może z 100 osób max 4h przed startem Antarisa max 30 a na liczniku dalej bylo 500 pomimo że nikogo nie było także dalej przekręcaj licznik i wmawiaj że są setki osób może za 2 dni przestawisz na 3k online ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...