Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 Problem

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kupiłem sobie GTA 5 wgrałem je na starym kompie wszystko działało dzisiaj wgrywam na nowo kupiony komputer i loguje się do RGSC a tam pyta mnie o klucz jak wpisuje to wyskakuje błąd przy próbie aktywacji

Ale lol przecież mam na stronie www R* osiągnięcia postacie a mi RGCS wywala że niby nie mam kupione gry ...

Proszę o pomoc dam max like

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Problem rozwiązany przyczyną był pewien program który zignorowałem a który ukradkiem wkradł się mi do systemu przy instalacji (Wiecie o co mi chodzi czasami instalują się jakieś gówna dodatkowo...) Okazało się że program który mi się wgrał nieświadomie nazywa się Relevant Knowledge i był wirusem.
 Ostatecznie zrobiłem format C dlatego że niby usunąłem program z dysku ale AVG co 5 min przyczepiał się do wszystkiego ...

Jeżeli macie właśnie taki sam problem tutaj Pan z supportu R* napisał mi co miałem zrobić

Witaj,

Dziękujemy za kontakt z Rockstar Support.
Przykro nam, że doświadczasz problemów z naszą grą.

Bardzo prosimy prześlij nam dodatkowe informacje, które pomogą nam w zdiagnozowaniu problemu:

INFORMACJE O STANIE TWOJEGO KOMPUTERA
Prosimy prześlij nam dwa pliki tekstowe zawierające logi. W tym celu należy je samodzielnie wygenerować.
W pierwszej kolejności zamknij wszystkie otwarte aplikacje, a następnie:

Wciśnij jednocześnie klawisz Windows oraz klawisz "R" na klawiaturze.
    W oknie, które się pojawi, wpisz msinfo32. W kolejnym oknie kliknij "Plik" w górnym menu, a następnie wybierz "Eksportuj" jako plik tekstowy (.txt).
    Zapisz wygenerowany plik w wybranym miejscu na dysku twardym i prześlij go do nas w wiadomości zwrotnej;

Wciśnij jednocześnie klawisz Windows oraz klawisz "R" na klawiaturze.
    W oknie, które się pojawi, wpisz dxdiag, następnie kliknij "Tak". W kolejnym oknie kliknij na "Zapisz wszystkie informacje".
    Zapisz wygenerowany plik w wybranym miejscu na dysku twardym i prześlij go do nas w wiadomości zwrotnej.

INFORMACJE DODATKOWE DOTYCZĄCE GRY
Dodatkowo prosimy przesłać do nas kolejne dwa pliki znajdujące się w poniższych lokalizacjach:

C:\Użytkownicy\NAZWA_UŻYTKOWNIKA\Moje dokumenty\Rockstar Games\GTA V\ Launcher.log
    C:\Użytkownicy\NAZWA_UŻYTKOWNIKA\Moje dokumenty\Rockstar Games\GTA V\ Settings.xml

Jeśli nie możesz znaleźć dwóch powyższych plików na swoim komputerze, możesz pominąć ten krok.

PRZESYŁANIE PLIKÓW
Aby przesłać do nas wszystkie pliki, zaloguj się na swoje konto na stronie Pomocy Technicznej, a następnie przejdź do swojego zgłoszenia i skorzystaj z opcji "załącz plik". Alternatywnie możesz odpowiedzieć na zgłoszenie poprzez wysłanie do nas e-maila bezpośrednio ze skrzynki pocztowej.

Kiedy otrzymamy od Ciebie wiadomość zwrotną zawierającą pliki, przeanalizujemy Twój problem i zaktualizujemy Twoje zgłoszenie.

Z poważaniem,

Jarek K.
Rockstar Support

Po przeanalizowaniu moich logów odpisali mi to i to zadziałało ...

Witaj,

Dziękujemy za kontakt z Rockstar Support.

Problem z którym się borykasz może być wywołany na skutek konfliktu aplikacji GTA z innym oprogramowaniem, które jest zainstalowane na Twoim komputerze.

Prosimy o wykonanie czystego rozruchu systemu Windows, zgodnie z artykułem zawartym na stronie Microsoftu:
https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/929135

Następnie prosimy uruchomić grę i sprawdzić, czy problem będzie nadal występował.

Z poważaniem,

Jarek K.
Rockstar Support

Jeżeli support wam nie odpisuje to zadzwońcie do nich tak jak ja na stronie mają gdzieś podany telefon kontaktowy  i normalnie odbiera polski konsultant ...

Do zamknięcia

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...