Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na Metin2.pl?

patrykblu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wróciłem po rocznej przerwie mam sure wp 40 lvl (60kk na koncie) czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie są sposoby zarobku teraz na globalu, by nazbierać na podstawowe eq i co pokupywać za pozostałe yangi na koncie?

Z góry dziękuję za pomoc!

Opublikowano

Warto

Z alchemii warto sprzedawać odrazu odłamek smoczego kamienia czy warto je przerabiać na cor draconis ? Co lepiej się sprzedaje serwer negros?

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to odłamki lepiej się tam sprzedają. Chociaż ceny nawet odłamków spadły, widywałem takie osoby co z ceny 90k schodzili nawet na 30... Także jak nie masz w ogóle EQ to najlepiej na kilka kont robić przetopy, z tego co zauważyłem ich ceny są dosyć wysokie i popyt jest niezły.

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Drop odłamki weź sobie dwie postacie buffka + np tą surkę i idź na BO na twoim lvl dobrze powinny dropić zbieraj na dwie postacie po czym sprzedawaj. Ja szt sprzedawałem po 150k to zależy od serwera.

Pomocnik
Opublikowano

Szczerze najlepsza opcja handel, ewentualnie jak tak bardzo chcesz dropic to odlamki / metki dolina.

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

5 postaci na koncie na 30 poziomie i można zarabiać na alchemii. Dziennie dropisz dla postaci 150 odłamków i tak w kółko dzień w dzień, po miesiącu ładną sumkę można zgarnąć (pod warunkiem, że nie popali strasznie antyków) :))

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...