Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropy fps

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Posiadam i5 4690k 4,4ghz + r9 390, czasem grając mam dropy nawet do 110 fps przez co rozgrywka staje się niekomfortowa, wydaję mi się, że przy takim procesorze nie powinno to występować.

Osoby piszące głupoty, pytające o sterowniki czy reinstalacje cs'a mogą z góry opuścić temat.

Bywalec
Opublikowano

Komputer jest od grudnia, temperatury w normie więc pasty wymieniać nie trzeba, stabilny na 4,4ghz, skanuje cały komputer co tydzień.

Dzieje się tak od zawsze, pierw miałem nadzieje, że spadków nie będzie po podkręceniu, są cały czas.

Mam 200-300 fps, a zdarza się czasem 120, nie jest to miłe posiadając monitor 144hz.

Dodam, że w tle nie chodzą żadne programy włączając przeglądarkę.

Jedna z lepszych i5 do gier na rynku, to jest niemożliwe żeby w tak mało wymagającej grze jak cs działy się takie rzeczy.

Opublikowano

Komputer jest od grudnia, temperatury w normie więc pasty wymieniać nie trzeba, stabilny na 4,4ghz, skanuje cały komputer co tydzień.

Dzieje się tak od zawsze, pierw miałem nadzieje, że spadków nie będzie po podkręceniu, są cały czas.

Mam 200-300 fps, a zdarza się czasem 120, nie jest to miłe posiadając monitor 144hz.

Dodam, że w tle nie chodzą żadne programy włączając przeglądarkę.

Jedna z lepszych i5 do gier na rynku, to jest niemożliwe żeby w tak mało wymagającej grze jak cs działy się takie rzeczy.

Może VSync jesli masz wlaczony to wylacz.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

masz takie spadki w innych grach :) ? jezeli nie to co bym zrobił to raczej reinstalka cs'a pomaga w takich sprawach u mnie akurat pomagało możliwe że procek się przegrzał

Opublikowano

Zainstaluj jakies starsze stery do grafy(np. 15.1)/zniz taktowanie procka/reinstall csa :D mozesz jeszcze dopisac w opcjach uruchamiania -high

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...