Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fusion.cfg czyli [config] dla ludzi mądrych.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem co cfg ma zmienić w fizyce gry... Tym bardziej, że pisze to gościu robiący BH na spacji.

Config najlepiej robić samemu, kiedyś myślałem, że to po prostu pierdolenie, ale usiądźcie kilka minut i DIY. Inaczej będziesz grał na "CONFIGU DLA MONDRYCH LUDZI" od Pana odpalonego2k3. 

A co do robienia cfg - polecam program zrobiony w javie, przez Pana z nazwą na YT z końcówką -sky. Niestety nie pamiętam Jego całej nazwy, jednakże warto chwilkę poszperać i później nie męczyć się jakoś za bardzo.

16a2hh.gif

Opublikowano

JAk zrobisz podobny albo jeszcze lepszy to propsy i uwierzę że znasz się jednak na tych cfg. 

Gościu robiący bh na spacji? A kim ty w ogóle jesteś pajacu ? :D 

Opublikowano

Takie configi to pic na wode. Eldoka.

P.S skorzystaj z umiejętności nie wspomagaczy ;)

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

[...]bo z czego wiem to, by zrobić poprawnie BH należy wciskać A i myszkę kierować w lewo, potem D i myszkę w prawo - wraz z skokiem przy kontakcie z ziemią. To są jakieś tipy, by lepiej skakać lub, by móc skakać nieprzerwanie?

SPACJA       A>D    LEWO-->PRAWO 

Chodzi mi o Twoje "pro tipy"...

Nie rozumiem co masz na myśli "ROBIĄC LEPSZY CONFIG". Jesteś naukowcem i badasz efekt placebo, czy sam w to popadłeś? Muszę się przyznać, że dobre kilka lat temu też tak robiłem, jednakże robiąc swój config wiesz czego wymagasz, a nie szukasz "magicznych" (sam nie wiem co mam na myśli pod pojęciem "magiczny", jednak Twój config musi jakieś mieć, że jesteś tak "dobry", jak na filmie - niestety prawdopodobnie podczas nagrywania odłączyłeś sobie klawiaturę, bo nie chce się już pluć, więc nie wspomnęo Twoim movemencie) komend w cfg bałwana - tak chodzi mi tutaj o Ciebie. 

//A no tak, to nawet nie jest Twój film...

16a2hh.gif

Opublikowano

Ale dzieci z porażeniem pierwszego stopnia się tu zbierają..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Config praktycznie nic nie daje. Najlepiej zrobić samemu cfg pod swój styl gry.

Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na STEAM'ie to bezpieczne jest? ­

Bezpiecznie będzie do tego momentu aż nie znajdziesz się na BL i AC. 

I jak widziałem albo to jest wina nagrania albo w minutach około 1:25 było widać przeskok nienaturalny.

Nie lepiej się nauczyć grać niż pobierać jakieś configi za które i tak się dostanie bana i tak..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wypierdalaj za przeproszeniem z tym gównem .

Normalnie dostajesz bana na serwerach  z ochroną.

#gówno nie polecam

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu że wstawiłem z*******y config na mpcforum :) 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...