Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autorska paczka pluginów by CraftCure

Gość Nesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Andrzej i zrobiłem dla was autorską paczkę pluginów pobierajcie i wypróbujcie ją na swoich serwerkach !! ;)

Download:

KTO MA TEN MA I ELO

Skan:

XYZ

Opublikowano

dlaczego mi nie czyta ploginów ?

Nie działają no trundo

bo nie wiesz jak tego uzywac i co to mysql

Wiem co to MySQL a co do używania to tak nie wiem

O bosz.. Wszystko działa trzeba tylko umieć z nich korzystać lub przerobić je sobie tak żeby działały pojedyńczo ;-;

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNesz jakis wiekszy opis tej paczki ? Jaki to tryb ? Lista pluginow, ssy ??

Tryb CraftCore xD. Lista pluginów? Wszystko aż po gildie i sektorki.

Opublikowano

Dzieki za pluginki XDXD Przydadza sie na serwer, nie musze sie juz meczyc XDXD

pierw sprawdz kod :)

niektore plg dobre + pare backdoorow

Opublikowano

Tak to właśnie jest w polsce, dzieci grające w minecrafta, nie szanują niczyjej pracy, jak pliki masz, to sobie je zachowaj dla Siebie a nie od razu w neta, autorze tematu, teraz sobie pomyśl, że piszesz te pluginy, np. 4 miesiące skończyłeś je, wgrałeś na serwer a na 2 dzień już każdy je ma, bo jakiś idiota udostępnił, jak byś sie ku**a czuł ???............

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak to właśnie jest w polsce, dzieci grające w minecrafta, nie szanują niczyjej pracy, jak pliki masz, to sobie je zachowaj dla Siebie a nie od razu w neta, autorze tematu, teraz sobie pomyśl, że piszesz te pluginy, np. 4 miesiące skończyłeś je, wgrałeś na serwer a na 2 dzień już każdy je ma, bo jakiś idiota udostępnił, jak byś sie ku**a czuł ???............

Pozdrawiam.

88% forum nie odpali tych plikow + nie wie ze jest tam backdoor...

Opublikowano

Pozdrawiam.

To pomyśl sobie jak ja się czuje gdy wbijają mi botami na serwer a teraz jeszcze puszczaja ddosy :')) http://screenshot.sh/ouEwiEo10QoA4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...