Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego oprogramowania potrzebujesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że idą wakacje będę miał dość dużo wolnego czasu. Z tej okazji chciałbym napisać jakąś aplikację, w grę wchodzą dwie platformy (Windows i Android). Później apkę można zawsze przenieść, jeżeli będzie taka potrzeba. Wystarczy mieć trochę czasu i chęci ;)
No właśnie, chcę coś napisać, ale kompletnie nie wiem co. Dlatego zwracam się z prośbą do Was ;)

Jakich programów, brakuje Wam jako zwykłym użytkownikom? Co miałyby one robić, ułatwiać? Jak działać? Miałyby być mobilne, czy przeznaczone na komputery, a może na jedno i drugie?
Co proponujecie, abym stworzył?

Z góry dzięki za wszelkie sugestie :)

Opublikowano

Kojarzysz gre Youtubers life ? Stwórz grę podobną na androida darmową z możliwoscią kupienia golda za sms i z reklamami np c; dodaj statystyki mini gry.
Taka moja propozycja ode mnie.

Mpcforum life trolls etc itd 

30364378.png

Opublikowano

Kojarzysz gre Youtubers life ? Stwórz grę podobną na androida darmową z możliwoscią kupienia golda za sms i z reklamami np c; dodaj statystyki mini gry.

Taka moja propozycja ode mnie.

Mpcforum life trolls etc itd 

Chodziło mi bardziej o programy niż gry, ale zapamiętam sobie na przyszłość :) Jak zacznę więcej w grach siedzieć :P

program z ktorym da sie gadac cos ala Cortana xD

Nad Cortaną siedzą całe rzesze programistów(a dalej nie zrobili nawet j. polskiego :P), sam nie dam rady :D

Może jakieś bardziej przyziemne pomysły ;) ?

Dzięki za zainteresowanie! :D

Opublikowano

Program do precyzyjnej grafiki 3d na 5".

Android.

Powodzenia xD

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

to zrob k***a kolko i krzyzyk jak nie potrafisz nic innego ..

Opublikowano

Program do precyzyjnej grafiki 3d na 5".

Android.

Powodzenia xD

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Łatwe nie będzie, pomyślę nad tym ;) Postaram się zrobić :D

Opublikowano

@Up. Ogarnij się, jak masz klnąć to w cale się nie odzywaj. Ty pewnie nawet kółko-krzyżyk nie zrobisz...

bo ja nie programuje jeleniu,  jak nie wiadomo co potrafisz to diabla zakladac temat jaki stworzyc program 

Opublikowano

To ja mam 2 propozycje

1 to apka typu lucky patcher, ale żeby dawała radę w grach typu hearthstone czy order & chaos

2 też na androida, żeby po podłączeniu telefonu do domowego wifi automatycznie włączał się komputer z potrzebnymi programami

instalowałbym <3

Opublikowano

Kojarzysz może Jarvisa z Iron mana.To taką aplikacje na fona.Jest juz apka bardzo podobna ale nie działa w tle a to było by świetne gdyby działało w tle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...