Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek rang/Trudne sprawy

OnlyOneHeadshot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć koledzy ;)

Nie jest to żaden płacz, tylko pizdy się wyżalają za przeproszeniem, ale jest jedno nieporozumienie...

Gram na gold nova 4 ( haha słaba ranga, spadłem z szeryfa  później do kałaszka, bo oczywiście nikt nie ogarnia na wyższych rangach tak jak izak poprosił od typa ak-47 on mu daje galila na globalach xDD i mam takich o wiele więcej screenów jak przegrywam robiąc nawet 40k fragów, koniec meczu kk załączam obrazek abyście spojrzeli na moje staty pierw zanim zaczniecie pisać " poćwicz na aim mapkach " bo tak naprawdę to ćwiczyłem i to z 60minut równe same bułki leciały.

post-1524344-0-09982800-1466520032_thumb.jpg

Że jak zabijałem typów to pisali " aimbot " i zreportowali mnie podobno za aimbota bo se wbijałem prawie ace co rundę, szkoda tylko że obijam typa do 99 załóżmy i gościu nie może go z ak-47 na blisko trafić.

Wiem że mi pomożecie, teamu nie znajdę, nie te czasy, moi znajomi ( 200 ) all spadli do silverków a mieli golda-kałaszka i nie ma z kim grać.

Czasami trafi się spoko team, raz na 10meczy nie ogłuchnę przez krzyczące dzieci.

ps: szanujmy się nawzajem i pomóżmy sobie bo dla mnie to pewien kłopot słyszeć " paszo j*****e dawaj na b "

Miłego dnia wam życzę :/ Jak wyjdzie battlefield 1, to się zastanowię nad kupnem bo podobno ma być fajny i wtedy chyba w CS:GO będę grał raz na miesiąc bo mam dość randomów.

Opublikowano

31-17 to nie jest wyczyn, który da ci awans kolego. : D. Śmiechłem przy tym "prawie ACE co rundę", bo ta wypowiedź na pasuje do twojej sytuacji. 31-17 to nie jest prawie ACE co rundę.

Jak masz golda to na niego zasługujesz, proste. Jakoś ja nie spadłem z LE po deranku, ani nikt z moich znajomych. Jak ktoś spadł z kałacha, czy z DMG do golda to znaczy, że był słaby i nie zasługiwał na rangę.

Opublikowano

31-17 to nie jest wyczyn, który da ci awans kolego. : D. Śmiechłem przy tym "prawie ACE co rundę", bo ta wypowiedź na pasuje do twojej sytuacji. 31-17 to nie jest prawie ACE co rundę.

Jak masz golda to na niego zasługujesz, proste. Jakoś ja nie spadłem z LE po deranku, ani nikt z moich znajomych. Jak ktoś spadł z kałacha, czy z DMG do golda to znaczy, że był słaby i nie zasługiwał na rangę.

le xdddd

takie czasy ziomek 

Opublikowano

haha znowu ty record? Ile ty już kont masz? Pamiętasz te twoje tematy "polska to toksyczny kraj"? Kto tu jest toksyczny? xD

Ale jak mamy ci pomóc? To jest płacz, lol.

Opublikowano

Żeby awansować musisz ugrywać rundy a nie robić fragi. Pousuwaj w pizdu tych kolegów i wejdź na arenę albo dm. Tam zawsze trafią się fajni ludzie z którymi można pogadać pośmiać się i pograć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...