Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam levelować konto, i bym chciał sobie znaleźć jakąś przyjemną postać, którą będę grał cały czas. Jaką polecacie? Najlepiej, żeby była na 2 linie.

Opublikowano

Zależ dla kogo dana postać jest przyjemna. Polecam jakąś kayle, renagara, kha'zixa, fajnie się sprawdzają i raczej są mało banowani

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Polecam ci Riven :D.

+dobra do otp

+ogromna mobilność

+papiery robi w 2-3s

+można ewentualnie grać mid

+nie jest nudna (sam mam 300k maestrii)

Polecam ci Riven :D.

+dobra do otp

+ogromna mobilność

+papiery robi w 2-3s

+można ewentualnie grać mid

+nie jest nudna (sam mam 300k maestrii)

-nie jest prostą postacią

Opublikowano

duzo ludzi robi otp riven, ale w sumie kazda postac dobra do otp, na normalki zed, ale na rankedach za to czesto jest banowany. Do otp warto wybierac postacie ktore sa skomplikowane mechanicznie, jakis zed/azir/yasuo/rengar/riven to dobre postacie, bo po sa hmmm easy2play hard2master, takie postacie sa najlepsze, bo gry juz zagrasz nimi pareset gier bedziesz miazdzyl wszystko :)

Opublikowano

Jak na 2 linie to polecam yasuo bo można nim grać na midzie i topie.Ma bardzo fajną mechanikę i nie jest nudną postacią.Co do plusów to:dashe,podrzucenie,ściana z "w" dzięki której blokujesz dużo skilli(jest poradnik na mpc,które dokładnie).Jak się go ogarnie to można nim robić fajne akcje :D.

Opublikowano

Jax, Yasuo oraz Annie. WG mnie najłatwiejsze postacie do lvl'owania konta. Jax doskok, dmg, tank + stun. Yasuo tank + dmg oraz Annie która ma ogromny dmg w late game. + dodatkowo jeżeli przegrywacie grę (Ze znajomymi albo samemu) jax'em możesz samemu wycarrować grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...