Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porada

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dosyć nietypowe pytanie :) A mianowicie chciałbym zacząć na poważnie zacząć grać W lige, chciałbym wrócić po prawie 1.5 przerwy, czy dało by rade na chwile obecną osiągnąć cos :)  Mam zamiar założyc nowe konto zdecydowałem się na Westa. 

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi : )

Opublikowano

Zapomnij o skinach i ikonkach, jeśli nie masz hajsu, skrzynki nic nie dają 4 na miesiąc co 2 to bohater. Poziom lola zszedl na samo dno, 

Wcześniej nie było tych darmowych skinów i nikt z głową nie narzekał na nie. :)

--

Osiągnąć coś? Czyli co? Jeżeli chodzi o startowanie w turniejach etc., to zapomnij - możesz grać tylko 4fun, a dopiero po kilku miesiącach ewentualnie wbić ten diamond V.

Opublikowano

bez sensu temat jak chcesz grac na powaznie to musisz cos soba reprezentowac, a majac silver/gold 1,5 roku temu to myslisz, ze teraz w tydzien bedziesz mial challangera 3k lp? 

Specjalista
Opublikowano

no żeby coś osiągnąć, to musisz grać innej opcji nie ma. Jak potrafisz grać to "coś" osiągniesz, chociaż to pojęcie względne i nie wiemy czy te "coś" to wymarzona dywizja, czy jakieś turnieje.

Opublikowano

To zalezy czy jestes dobry czy nie.

Jak w kazdym sporcie (tutaj e sporcie:) trzeba duzo trenowac ,  wiec jesli dlugo nie grales to troche zajmie zanim wdrozysz sie w temat.  1,5 roku to dlugo , przez ten czas doszlo duzo nowych postaci a stare zostaly odnowione. Zeby byc dobrym i cos osiagnac najlepiej zagrac kazdym bohaterem kilka razy zeby zrozumiec jak dziala i jak grac pozniej przeciwko niemu a pozniej postaraj sie wybrac linie ,postac na ktorej ci sie najlepiej gra i ja wymainuj.

Po tym zabiegu okaze sie czy jestes wart diamentu lub wiecej:)

u1lc.png
Opublikowano

bez sensu temat jak chcesz grac na powaznie to musisz cos soba reprezentowac, a majac silver/gold 1,5 roku temu to myslisz, ze teraz w tydzien bedziesz mial challangera 3k lp?

Popieram

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Grać grać grać, ja nie grałem ok. rok kończąc na platynie 1, a po przerwie bez problemu swoją dywizje odzyskałem po krótkim czasie :D

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Ja tam siedzę w silver 4 i uwżam, że tam jest wyższy poziom niż w diamencie/platynie. Konto sie wbija  z miesiac, zalezy ile grasz, potem i tak cie da max do gold 1, a wyjscie z platyny to porażka, co gre trafia ci sie jakis boostowany dzieciak i robi 2/15 na adc..

Opublikowano

Graj aramy, ewentualnie 3vs3, teraz szybciej się wbija lvl, bo trzeba 2x mniej expa.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dosyć trudno się wybić, nawet gracze którzy graja w to 6lat 8h dziennie nie dają rady wejść do LCS jeżeli o to ci chodzi, a chyba o to bo napisałeś "żeby coś osiągnąć". Co do serwera to tak, polecam west

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Kwestią jest zrozumienie mechaniki gry. Jesli zrozumiesz jak pozycjonować, nauczysz sie farmic, bedziesz podejmował dobre decyzje, to jest to wszystko czego potrzebujesz. Zwracaj uwagi na szczegóły, a jak raz zdobędziesz umiejętności na daną dywizje to zawsze bedziesz mogł do niej bezproblemowo wrócić.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Warwick, Tristana, Yi. Pod push na trojki. Na aramki to Annie, Kata, Vlad. Wszystko AP poke/range/aoe.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam zamiar same 3vs3 grać :D I jeszcze jedno pytanie mam, obecnie mam 8lvl robić już jakieś runy ? :D

Runy zaczynaj dopiero od 20 poziomu, krąg 3.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja tam siedzę w silver 4 i uwżam, że tam jest wyższy poziom niż w diamencie/platynie. Konto sie wbija  z miesiac, zalezy ile grasz, potem i tak cie da max do gold 1, a wyjscie z platyny to porażka, co gre trafia ci sie jakis boostowany dzieciak i robi 2/15 na adc..

Koleś kuhwa mać, przestań się wypowiadać bo albo jesteś chędożonym idiotą, albo próbujesz trolować, w co wątpię.

Każda Twoja wypowiedź to wprowadzanie w błąd, idź stąd najlepiej.

Autorze, zapamiętaj: jeśli jesteś w czymś dobry, masz potencjał oraz trwasz w treningu, osiągniesz wiele we wszystkim., tylko daj sobie trochę czasu.

Mam zamiar same 3vs3 grać :D I jeszcze jedno pytanie mam, obecnie mam 8lvl robić już jakieś runy ? :D

Runy zaczynaj dopiero od 20 poziomu, krąg 3.

Nie wprowadzaj w błąd, runy zacznij szybciej bo i tak kosztują 1 PZ a znacznie ułatwią rozgrywkę.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...