Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana - Q podczas R

Red Kennen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na internecie znalazlem filmik jak gościu diana podczas lotu ® używal q dzięki czemu nie mial cooldownu na Ulti. Czy dalej jest to możliwe ? Probowalem trochę na botach to wykonać lecz nie udawalo mi się. I zastanawiam się czy może ten trick wymaga bardzo szybkiego refleksu, a może źle cos rośnie czy tez już się nie da tego zrobić. Będę wdzięczny za pomoc ;)

e31or2o84w5w.jpg

Opublikowano

Tu nie chodzi o lot.

Po prostu jak rzucisz Q i trafisz to po użyciu ulta nie masz cdr :)

Tylko jak rzucisz np. w Blitza i trafisz to po użyciu ulta na np. Fiorze będziesz mieć cdr.

A jak rzucisz po trafieniu w Blitza na Blitza to cdr nie będzie.

I nie rzucaj ulta 2x pod rząd jak czujesz, że ktoś może przyjść.

Jak w kogoś się wbijasz to tylko po trafionym Q i wtedy wciskasz Q>W>R>E < I tu już zależy jak sytuacja się potoczy.

Diana to był mój main, ale chyba mi się przegrała już :(

Fajny champ, polecam, ale do robienia playsów to trzeba nią trochę pograć.

Opublikowano

Tu nie chodzi o lot.

Tylko jak rzucisz np. w Blitza i trafisz to po użyciu ulta na np. Fiorze będziesz mieć cdr.

Jak w kogoś się wbijasz to tylko po trafionym Q i wtedy wciskasz Q>W>R>E < I tu już zależy jak sytuacja się potoczy.

Ale Ty k***a jesteś głupi, gościu pyta czy można zrobić najpierw R a w locie użyć Q a nie jak combo wykonać, gg

@topic

Gram w lola ponad 4 lata i nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak zrobił, więc może to jakiś bug był?

Opublikowano

Tak, Misaya Combo nadal jest możliwe. Nie zawsze się udaje - wymaga dużej wprawy. :D

To nie jest żaden bug. To po prostu trick. 

Opublikowano

Tu nie chodzi o lot.

Ale Ty k***a jesteś głupi, gościu pyta czy można zrobić najpierw R a w locie użyć Q a nie jak combo wykonać, gg

@topic

Gram w lola ponad 4 lata i nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak zrobił, więc może to jakiś bug był?

Dokladnie xD Możliwe bo probowalem juz lece r i spamowalem tym q ale nie dziala, może to naprawili bo to by bylo dość op ;)

@UP Czyli jednak, no nic będę trenowal, może się kiedyś uda ;) dzięki za pomoc

e31or2o84w5w.jpg

Opublikowano

Sorki za lekki odkop, ale wystarczy q i r.... jeśli wiesz że trafisz zawsze cdr ci odnowi.. nic specjalnego nie musisz robić... żadnej pajacerki z r i q w tym samym czasie itd... wystarczy rzucić q i r... nic trudnego żadnej filozofii...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Sorki za lekki odkop, ale wystarczy q i r.... jeśli wiesz że trafisz zawsze cdr ci odnowi.. nic specjalnego nie musisz robić... żadnej pajacerki z r i q w tym samym czasie itd... wystarczy rzucić q i r... nic trudnego żadnej filozofii...

im bliżej jesteś tym łatwiej będzie ci trafić, dlatego jak masz to dobrze wymasterowane to prawie zawsze trafisz q z cd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...