Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki mikrofon pod niski głos

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello 

Tak jak w temacie jaki kupić mikrofon pod niski głos?

znajomi mówią że mam taki aka lektorski głos >.>

Jest jakiś mikrofon który by mi ten głos jeszcze bardziej podkreślał ? i najlepiej gdyby wyłapywał mnie a nie dźwięk z okolicy itp

max tak do 500 zł 

( i ten mikrofon pod laptopa by był podłączany jak coś )

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Jeżeli mikrofon ma być podłączony do laptota (co wiąże się z integrą), to nie warto za tyle pieniędzy, bo pomiędzy takim SBallem za 300 zł, a takim za 500 nie odczujesz żadnej różnicy.

16a2hh.gif

Opublikowano

Jeżeli mikrofon ma być podłączony do laptota (co wiąże się z integrą), to nie warto za tyle pieniędzy, bo pomiędzy takim SBallem za 300 zł, a takim za 500 nie odczujesz żadnej różnicy.

Integra? Dobrze sie czujesz? Zapewne autor chce mikrofon na usb, czyli bedzie miec wlasna karte dzwiekowa. Autorze sprawdz popularnego blue yeti, badz auna mic 900 np, mikrofon z tanszych, ale daje rade. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Integra? Dobrze sie czujesz? Zapewne autor chce mikrofon na usb, czyli bedzie miec wlasna karte dzwiekowa. Autorze sprawdz popularnego blue yeti, badz auna mic 900 np, mikrofon z tanszych, ale daje rade. 

Jaka jest koncepcja Twojego zdania? Chcesz mnie zapewnić, że "Laptopy nie posiadają wbudowanej karty dźwiękowej", "Laptopy posiadają wejścia PCI - jak w komputerach" czy może "Dźwiękówka USB jest perfekto"? Zapewne żadne z tych, ale zrobienie nowego  domyślnego wejścia, bądź chociażby kupienie laptopa (z bezpośrednim połączeniem do zintegrowanej dźwiękówki) nie jest trudne. Jednakże mogę się założyć, że twórca tematu posiada tylko dwa, domyślne wejścia USB z przeznaczeniem do myszki oraz sprzęt tego typu.

16a2hh.gif

Opublikowano

Jaka jest koncepcja Twojego zdania? Chcesz mnie zapewnić, że "Laptopy nie posiadają wbudowanej karty dźwiękowej", "Laptopy posiadają wejścia PCI - jak w komputerach" czy może "Dźwiękówka USB jest perfekto"? Zapewne żadne z tych, ale zrobienie nowego  domyślnego wejścia, bądź chociażby kupienie laptopa (z bezpośrednim połączeniem do zintegrowanej dźwiękówki) nie jest trudne. Jednakże mogę się założyć, że twórca tematu posiada tylko dwa, domyślne wejścia USB z przeznaczeniem do myszki oraz sprzęt tego typu.

Rany boskie.... Napisales, ze nie bedzie roznicy miedzy tymi mikrofonami, BEDZIE, bo nie sa bez powodu zakonczone USB, maja wlasne karty dzwiekowe w nich, co prawda potem juz nie "rozbudujemy" mikrofonu np lepszym interfejsem, ale tak jest. Z integra by sie wzialo, gdyby te mikrofony byly na jacka. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jak dla mnie Auna Mic 900 jest całkiem dobrym wyborem, kosztuje 300zł a jakość dźwięku ma bardzo dobrą, wielu youtuberów za granicą posiada i chwali ten mikrofon, u nas królują samsony i blueyeti które mają niekoniecznie najlepszy stosunek cena/jakość

Opublikowano

Sprawdź testy na YT czy odpowiada Ci jakość którą prezentuje ten mikrofon, jeśli tak to kup. Moim zdaniem cena jak za taki sprzęt jest dość niska 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...