Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HighBlock

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyny problem, to ze prezetnacja jest z generatora. ;/

Moze jesli trosze bys nad nia posiedzial, sam zrobil, bardziej by zachecala niz teraz.

Ale i tak zycze Powodzenia

Opublikowano

Kolejna reklama z automatu robiona w 5 minut i parę marnych sceenów. Kolejny serwer jakich milion. Szkoda czasu.

Owszem reklama z automatu, lecz na serwerze będzie parę nowostek które uprzyjemnią walkę na serwerze. Wiem serwerów easyhc jest mnóstwo, ale nie poddając się postaram się zrobić coś lepszego od pozostałych będę starał się dodawać jakieś ciekawe nowostki które powinny uprzyjemnić grę na serwerze. Serwer w 100% jest nastawiony na ostre pojedynki i wojny gildi.

Opublikowano

Kolejna reklama z automatu robiona w 5 minut i parę marnych sceenów. Kolejny serwer jakich milion. Szkoda czasu.

Prawda... Nic ciekawego. Kolejny easyhc jakich wiele :P\

@MagisterMagi

Hahahahah! Dowaliłeś żartem ;) Rób se te swoje izi ha ce, może się małolaty zlecą ;)

Aha, i nie komentuje bo tego nie ma co komentować ;) Znasz się na easyhc, to nie

komentuj skyblocka skoro nie masz pojęcia ;) Prawdziwy skyblock jest bez wielkich

dodatków :>

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

@Grands1

Komentujesz tak bo chcesz aby Twój serwer miał lepsza pozycję ale nie martw się jak nie uda mi się z tym serwerem to wystartuje z skyblockiem i wtedy zobaczymy czy się znam na skyblockach czy nie :)

Troszke nie fajnie sie zachowujesz, jako Wlasciciel. Powinienes byc otwarty na wszystkie opinie/propozycje, bo jednak kazdy moze sie wypowiedziec na temat prezentacjii/serwera i powiedziec co ma na mysli. 

Prezentacja tak jak wspomnialem naprawde nie zacheca, mimo to Powodzenia..

Opublikowano

Owszem reklama z automatu, lecz na serwerze będzie parę nowostek które uprzyjemnią walkę na serwerze. Wiem serwerów easyhc jest mnóstwo, ale nie poddając się postaram się zrobić coś lepszego od pozostałych będę starał się dodawać jakieś ciekawe nowostki które powinny uprzyjemnić grę na serwerze. Serwer w 100% jest nastawiony na ostre pojedynki i wojny gildi.

Jakich nowostek? Nic nie napisałeś. Podziel się konkretami.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...