Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie instagrama

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj chce się zalogowac na insta i haslo nie prawidłowe wiec chce zresetowac hasło a tu ze nie ma takiego emaila więc czyzby konto mi usuneli?

Jakiś czas temu hasło nie wchodziło to zresetowałem na inne i było git a teraz ja jest to samo tzn haslo nie wchodzi ale gdy chce zresetować to wysakuje ze email nie jest przypisany do zadnego konta a tu screen z poczty z zmian hasła których ja nie wysyłałem znaczy tylko raz ale to to jak pisałem to jakis czas temu i nie przypominam sobie,żeby to było z tych ostatnich dni.

post-470323-0-96067200-1466452458_thumb.png

Opublikowano

17 czerwca, to z tamtego roku, tak? Poczytaj sobie politykę serwisu instagram. Możliwe, że twoje konto naruszyło w jakiś sposób ich regulamin, a w efekcie twoje konto zostało usunięte/zablokowane.

Opublikowano

17 czerwca, to z tamtego roku, tak? Poczytaj sobie politykę serwisu instagram. Możliwe, że twoje konto naruszyło w jakiś sposób ich regulamin, a w efekcie twoje konto zostało usunięte/zablokowane.

z tego roku,czyli nie dawno

Wątpie bo wstawiałem zdj przyrody itp 

Mi to wygląda na coś takiego ze ktoś zresetował ahslo i znał haslo do poczty a potem albo usunąl co nie wiem czy się da albo zablokował tymczasowo ale jezeli by zablokował to chyba nie wyswietliło by komuniaktu ze email nie jest orzypisany do zadneog konta pod czas resetowania

Opublikowano

To co up, napisz do supportu. Możliwe, że usunęli ci konto, bo w jakiś sposób złamałeś regulamin, a sam o tym nie pamiętasz.  ._.

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...