Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO wyłącza mi komputer podczas ładowania map.

kacperos14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Otóż jak próbuje wchodzić na serwery społeczności w cs go lub zagrać matchmaking podczas ładowania map mój komputer się wyłącza.Dzieje się to tylko na serwerach-boty ładują się normalnie.Mogę grac bo jak przejdę na czas ładowania mapy do pulpitu wszystko jest ok jednak jest to uciążliwe.Prosze o pomoc.W załaczniku zostawiam informacje o pc.Dziękuję za wszelką pomoc.DxDiag.txt

Opublikowano

W jakim sensie się wyłącza? Pam i trup? 
- Wpisz w konsoli w menu komendę:

cl_disablehtmlmotd 1

- Sprawdź spójność plików (Steam - Biblioteka - Gry - PPM na Counter Strike : Global Offensive - Właściwości - Pliki lokalne - Sprawdź spójność plików gry).
- Sprawdź czy masz wszystkie sterowniki. aktualne.

No i opisz dokładnie co się dzieję, od kiedy, czy coś w plikach CS'a grzebałeś 

Opublikowano

W jakim sensie się wyłącza? Pam i trup? 

- Wpisz w konsoli w menu komendę:

cl_disablehtmlmotd 1

- Sprawdź spójność plików (Steam - Biblioteka - Gry - PPM na Counter Strike : Global Offensive - Właściwości - Pliki lokalne - Sprawdź spójność plików gry).

- Sprawdź czy masz wszystkie sterowniki. aktualne.

No i opisz dokładnie co się dzieję, od kiedy, czy coś w plikach CS'a grzebałeś 

Zaraz sprobuje dzieje sie to juz od mysle roku od poczatku jak cs kupilem tylko jeszcze wtedy uszlo bo jestem cierpliwy do swego czasu.Ale teraz miara sie przebrala wiec dlatego dopiero o tym pisze.Spojnosc plikow nigdy nie pomagala sterowniki jak najbardziej regularnie aktualizuje.Co do opisu to tak:Klikam akceptowanie np meczu jest wczytywanie danych gry i po wyswietleniu tego napisu po jakis 2 sekundach komp sie wylacza.Ponadto zeby go wlaczyc ponownie musze wylaczyc i wlaczyc listwe.

Opublikowano

Kilka krotnie nawet komp formatowalem a inne gry nigdy nie posiadaly tego problemu tylko cs go.

@Edit Steam Support zalecil mi uruchamianie steam jako administrator i narazie sprawuje sie dobrze.Dzieki za wszelka pomoc.Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, wszystko od nowa.

1. Jeszcze raz reinstall CS'a oraz Steama.

2. Aktualizacja sterowników poprzez program Driver Booster.

3. Uruchamiaj Steama jako administrator.

4. Następnie odpal CS'a jako administrator.

5. Napisz, jak to zrobisz.

Mam nadzieję, że pomogłem. Jak coś to pisz pw. ;)

Opublikowano

"C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe" /repair 

(Jeśli Steam jest zainstalowany w innej lokalizacji, zamień C:\\Program Files (x86)\\Steam na odpowiednią ścieżkę.)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...