Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać na serwer minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim hostingu mogę wykupić dobry serwer do 28zł? ewentualnie do 30zł miesięcznie

Tworze własny serwer i niewiem jaki hosting jest dobry, zeby nie bylo crashy itp.

Opublikowano

Mineserv

Dobre oferty

Pomocny i szybki support

Ja na swoich serwerach lagów nie miałem można szybko i łatwy sposób wgrywać pluginy.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Postaw sobie serwer na VPS/Dedyku. :) Masz wtedy pełną kontrolę, a pozostałą przestrzeń możesz wykorzystać na co innego.

Sprawdź ofertę mintshost.pl

Opublikowano

Ja z całego serca nie polecam enderchesta. Ceny może i są bardzo niskie, ale to się przekłada na jakość usług- przy dwóch osobach na serwerze 1 gb ram i jeden wątek ich procesora potrafiło wywalić serwer. Wydaje mi się, że obecnie najlepszym wyborem jest zakup serwera na lvlup.pro ewentualnie pukawce.

czy hosting na zabijaka.pl jest dobry na serwer minecraft ?

Zabijaka jest drogi w porównaniu do innych hostingów za 1gb ramu chcą 25 zł i nie podają parametrów maszyny na jakiej są serwery ani co oprócz tego ramu dostajesz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...