Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy polecacie ten hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy polecacie ten hosting?; pukawka.pl 

Chce kupić serwer minecraft i planuje z tego hostingu pukawka.pl

serwer bedzie sie nazywac xyz

Kupiłbym Oferta: Minecraft Bez Limitu - czyli moge dużo slotów itd, co nie?

Czy opłaca mi się kupić na tym hostingu serwer?

Opublikowano

Wiesz co ja raz kupowałem na pukawce.pl. Jeśli miałbym pisać opinię na ten hosting to jest słaby. Minecraft słabo chodził nie dało go się dodać do GameTrackera. Ale jeśli mówić o "Bez limitu"­ to możesz ile chcesz slotów i RAM itp.

Opublikowano

Wiesz co ja raz kupowałem na pukawce.pl. Jeśli miałbym pisać opinię na ten hosting to jest słaby. Minecraft słabo chodził nie dało go się dodać do GameTrackera. Ale jeśli mówić o "Bez limitu"­ to możesz ile chcesz slotów i RAM itp.

Dobra, a powiesz mi, czy jak kupie na tym hostingu to co pisałem w tym temacie, to czy gracze normalnie będą mogli grać na serwerze jak wgram pluginy? Czy jak będę mieli słabe laptopy/kompy to lagi bede miec, czy jak bede miec dobre kompy to nie beda lagow?

Opublikowano

Chodzi mi o to, czy jak kupie na pukawka tak jak w temacie, to czy graczom będzie sie dobrze grać? czy na pukawce są jakieś crashe czy coś? pls powiedzcie

Opublikowano

­@1361622928-U485574.pngKulegg

Będą. Pukawka jest hostingiem do.... rzyci. 

Kompy niezależnie jakie będą mieć, tu chodzi o łącze i ich maszyny. Kup VPS'a, albo, jeżeli nie ogarniasz to choćby enderchest, czy Crafthost.

Tzn.:

Kolega miał serwera na pukawce, i niezależnie od wydajności komputera (Wiesiek 4k, 30~50FPS uber, ) u mnie czy u niego (mc 20~40FPS optifine najsłabsze ustawienia) minecraft laguje. Cofa zniszczone bloki, serwer wywala, tak z nikąd.

Jak kolega @Shai332 mnie uprzedził, enderchest lepszy jest o niebo.

Hah! Obok twojego posta pojawiła się akurat reklama VPS, zobacz:

https://homecloud.pl/uslugi/vps/?gclid=CN3OnP_tts0CFcL2cgod95IH8g

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Powiedzcie mi, na jakim hostingu mam kupić serwer minecraft, do 28zł, tak żeby graczy i serwera nie wywalało od tak. ma byc dobry hosting ;/

Opublikowano

Lepszy jest Enderchest.pl ale o pukawka.pl też nie mogę narzekać, miałem serwer i byłoby prawie wszystko dobrze gdyby nie lekkie lagi.

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Najlepszy to mineserv

Dobre oferty.

Dobra i szybka pomoc.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...