Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 1 - szukam save'a

Akihirostomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 
Niedawno znów zacząłem potyczkę z pierwszą częścią, żeby odpocząć od Krwi i Wina i wgl innych gier. 
Doszedłem dosłownie do początku aktu 3, dosłownie pokonałem Javeda..
Problem stoi w tym że spalił mi się dysk, dopiero dzis otrzymałem komputer z nowym dyskiem i wszystko poszło w eter. 
Wiem gra stara, ale może ktoś uchował tego save? 
Dodam że grałem na łatwym na łatwym poziomie.
Miałem miecz z bagien, i wyśmienitą kurtke
Liczę na pomoc, bo bardzo mi zależy

Opublikowano

Najpierw może powiedz jaki chcesz czas gry (czy np po oddaniu głowy Kruliszka Vincet`owi, czy sama końcówka aktu 2)

I miło byłoby jakbyś poprosił kolego.

Opublikowano

Ah no tak przepraszam za moje maniery;) 
Czy mógłbym prosić o save właśnie w momencie oddania głowy Kuroliszka? Ten akt całkiem przyjemny więc przejde go jeszcze raz :) 

A raczej za ich brak* ;)

Opublikowano

Otóż kolego, ostatnio udostępniałem save z Wiedźmina 1, a dokładniej sprzed momentu oddania głowy Kruliszka Vincent`owi, sam Kruliszek już zabity z pomocą Zygfryda. Wszystkie specjalne potwory (2) zabite, oraz wszystkie zadania poboczne zrobione.

Tutaj masz link do Save i skanu- http://www.mpcforum.pl/topic/1547470-wiedźmin-edycja-rozszerzona-i-martwy-geralt-po-wczytaniu-zapisu/?p=13089324

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...