Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o MCWP.PL i o fruziaczku.

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiecie lub nie jestem włascicielem serwera ArHard.pl, i to wlasnie ja połączylem siły z serwerem mcwp.pl, tak wieć zaczne od początku kiedy juz uzgodniliśmy z wlascicielami mcwp sprawe jak to bedzie wygladac co bedziemy robic itp. postanowili przekierowywac domene pod moja i kazali mi ogarniac pluginy, okej pomyslalem ze pewnie PandaMaqu ( Fruziaczek ) lub DrJabluszko mi pomogą ale tak sie nie stalo poniewaz DrJabluszko nic nie ogarnial .. nawet nie potrafil dac permisje randze.. wiec stwierdzilem ze on jest raczej od biznesu a pandamaqu ( fruziaczek ) kazal mi to wszystko ogarniac.. wiesz robilem wszystko sam okolo 10h nastepnego dnia ( dzien startu edycji ) zaczely sie problemy drjabluszko zaczal mnie pospieszac itp. ze mam robic to szybciej bo nie zdarzymy itp.. pandamaqu mial wyrabane w to i byl sobie afk caly dzien. spedzilem znow okolo 9h przy serwerze po czym wystartowalismy wszystko bylo dobrze YouTuberzy mieli live itp.. a mi pandamaqu ( fruziaczek ) kazal poprawiac bledy, powiedzialem aby on to zrobil ale tak sie nie stalo ;x, pozniej Uzytkownicy ts zaczeli opowiadac o tym ze ( pandamaqu fruziaczek ) i drjabluszko rozmawiaja o jakims oszustwie ze ukradna nam domene zrobia szybko serwer itp.. stwierdzilem ze skoro powiedzialo mi to 9/10 osob to cos na rzeczy jest ( do tego kickali ich z kanalu ) po 30 minutach pandamaqu ( fruziaczek ) kazal dawac mi dostep do lobby bo chce jakies pluginsy i motd zmieniac ( wczesniej udawalem ze jestem afk i mowili ze wezma pluginsy z lobby bo oni raczej na hostingu takich nie dostana a przyda im sie na nowy serwer ) wtedy stwierdzilem ze tak byc nie moze chca mnie oszukac to sie nie dam , zbanowalem ich powiedzialem ze koncze wsporplace.. jeszcze mieli do mnie zal z nic nie robilem itp..

To jest profesjonalny serwer ? chyba nie?

Glownym tez powodem zerwanie wsporplacy byla ich administracja ( 2 osoby ) ktora robila faworke..

Nie polecam serwera: mcwp.pl

a juz w piatek zapraszam na ArHard.pl ! ;D

pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...