Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] Virtualmt2

Eliziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dla osób niepoinformowanych to ja Sarahm!!

Byłem Graczem na serwerze Virtualmt2. Zacząłem grać a tym serwerze przypadkowo, chciałem odizolować się od świata realnego... Udało mi się lecz przez te wszystkie lata poznawałem wielu ludzi niektórych co tylko wykorzystywali i po prostu osoby te nie zasługiwały na nic dobrego ze strony Serwera lub mojej . Ale większości poznałem osoby które zmieniły we mnie postrzeganie świata inaczej niż wtedy patrzyłem sam. Są to osoby na które mogę zawsze polegać nie tylko w internecie lub grze ale przede wszystkim w życiu realnym. Nie chce pisać całej historii ważniejsze jest to co napisałem poniżej .

Jeżeli chodzi o sam serwer to bardzo fajny wiele czasu oraz serca poświeciłem na grę. Dzięki serwerowi poznałem swoich przyjaciół oraz Swoją Ekipę . Mimo wielu lat grania nie żałuję tych straconych godzin ponieważ spotkało mnie więcej niż oczekiwałem.

Wiele skazywało na to że z Całą ekipą przechodzimy na inny serwer. No i potem okazało się to :

Dnia 10.06.2016 Bana otrzymała cała Gildia Agonia oraz Sarahm i wiele innych osób z tego co wiem.

Wyjaśnienia : Niesłuszne oskarżenia wyssane z palca.

Zarzuty ze strony Admina:

1.Osoba która uważa się za administratora Virtualmt2. Oskarża mnie o rozpowiadanie plotek typu:
- "Server padnie w 2017 roku. Trzeba sprzedawać eq" : Podobno każdemu z osobna kazałem , zmusiłem do sprzedawania eq , ponieważ serwer padnie w 2017 roku. Kiedy dostałem bana wszedłem sobie na mpcforum i bardzo się zdziwiłem ponieważ znalazłem komentarz w którym ktoś pisze na temat upadku serwera. Komentarz został napisany dużo wcześniej niż podobno zacząłem "Rozsiewać plotki". 
2. Oskarżony zostałem bezpodstawnie o kontakty z (GM Zafrina) :
-Admin stwierdził że (GM Zafrina) informowała mnie o wszystkim co dzieje się na serwerze. : Kolejny zarzut bez posiadania dowodów i mógł być tylko wymyślony przez tzw.Admina po prostu brak słów , brawo za wielką fantazje.
-Nie obyło się również beż zarzutu że (GM Zafrina) dawała- sprzedawała eq oraz bryłki mi albo mojej Gildii: Kolejna sprawa ...(Gm Zafrina ) Jest osobą bardzo uczciwą oraz bardzo była oddana serwerowi i takie oskarżenia to po prostu śmiech na sali.
- Podobno w dniu kiedy Admin poinformował (GM Zarina) że Sprawdzi całą Gildie oraz Mnie dostałem "Cynk" (tak powiedział Admin) a następnie usunąłem Gildie: To jeden z hitowych zarzutów   :) Ponieważ nic o tym nie wiedziałem a usunąłem gildię kilka dni wcześniej ponieważ mieliśmy przejść na inny serwer.
Informacja odnośnie sprawdzenia Gildii i Mnie wypłynęła wcześniej ponieważ któregoś dnia chciałem sprzedać eq innym graczom w grze i postanowiłem popytać się na Serwerowym TeamSpeake3 , I 3 graczy stwierdziło " Że jeśli szykują się permy to nic mi nie da sprzedawanie eq" : Właśnie wtedy 1 raz usłyszałem o banowaniach kont, byłem w szoku odpowiadałem "Jeżeli Administracja ma jakieś zarzuty do mnie to po prostu niech poprosi mnie o rozmowę i przedstawi dowody".

Wiele lat grałem na serwerze Virtualmt2 . Bardzo fajny serwer lecz administracja zostawia wiele do życzenia.
Parę zdań skierowanych do administracji:
1. Admin( Wojtek) : Serwer masz fajny lecz TY jako admin jesteś osobą ograniczoną umysłowo oraz posiadasz stwierdzone rozdwojenie jaźni. Jesteś nie sprawiedliwy, łatwowierny, brak ci dystansu do siebie oraz innych oczywiście również brak ci empatii. Potrafisz w rozmowie tylko przeszkadzać przerywając oraz używać określeń frajer i wiele innych kolokwialnych słów. Wielokrotnie mnie obrażałeś w rozmowie bez podstawy a ja tak i tak miałem do ciebie szacunek nie jako do Admina lecz jako do człowieka. Czemu "miałem" dlatego ze już nie mam za to jak traktujesz ludzi.

2. Kotek(Robert) : Jako człowiek Żubra to nic nie mam do ciebie lecz czasem mogłeś być bardziej miły i pomocny dla graczy.

3. Ofca : Rzadko cię widziałem na TeamSpeak3 lecz prawie zawszą byłaś na forum jesteś jedyną osobą w administracji która ma wszystkie cechy które tzw.admin i kotek nie posiada uważam ze iż to ty jesteś ostoją serwera a nie inni.

Staży gracze pamiętają inny skład Administracji np. Yeppa, Majka, Abaddon , Zafrina itd. To była Administracja   :)

Chciałbym podziękować wszystkim graczom na serwerze za wspólną grę, A zwłaszcza: 
1. XxDager1xX (Paweł) : Jesteś osobą wesołą i z wielkim poczuciem humoru. Twoje pozytywne zachowanie wpłyneły na wszystkich ! Za co ci bardzo dziękuje   :) Słynne powiedzonka typu: "Luzik arbuzik" , "króciutko" Każdy w ekipie je zna   :)

2. Jacen (Seba): I w końcu nie wylatałeś tych mapek co ci dałem   :) Jesteś wielkim człowiekiem godnym zaufania jak każdy z którym rozmawiałem na co dzień na TeamSpake3.

3. Mentor(Patryk) : Podczas wielogodzinnych rozmów było zabawnie i zawsze będzie z Tobą   :) Ps. Error Zawsze będziesz   :)

4. Azym (Kacper) : Bracie od kawy   :) Wiele kaw razem wypiliśmy podczas długich rozmów   :)

Bym mógł napisać każdego z osobna ale to było by bardzo bardzo długie dlatego napiszę o całej Ekipie : 
Jesteście ludźmi bardzo wyjątkowymi , godnymi zaufania, przez te wszystkie lata bardzo się zakolegowaliśmy, zaprzyjaźniliśmy. Zawsze było zabawnie na kanale u nas z humorem   :) Bardzo wam dziękuję za Wspólną grę. Wiem ze nie muszę pisać tego bo Wy wiecie co ja myślę na Wasz temat.   :)

Jeszcze raz Dziękuję Wszystkim z Gildii Agonia, AkadAgonia, Outcast, MeiR również graczom z severa Virtualmt2.pl

Ps. Kontakt ze mną na ts3, Facebook, telefonicznie jeżeli jakieś pytania:)    :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...