Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PutaMadre - Zagłada Nadchodzi ;)

panpak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1397488-0-41306400-1466418979_thumb.jpg

Lider:

Zastępca: AnotomiC

post-1397488-0-12982500-1466419391.png

Nasza historia zaczęła się już kilka lat temu na jednym z serwerów Metin2.
Razem ze znajomymi doszliśmy do wniosku że założymy gildię która nie będzie opierała się tylko na wysokim lvl czy wymaxowanym ekwipunku, ale przede wszystkim na dobrej zabawie.

Początkowo nie wróżono nam długiej kariery, twierdzono że gildia, która nie gra pod ranking będzie gildią słabą i nikt nie będzie chciał do niej dołączyć, co spowoduje jej upadek.
Szybko jednak okazało się, że byli w błędzie, ponieważ nasze szeregi szybko zostały zapełnione a przez wzajemną pomoc wykształtowała się nam zgrana ekipa.

Wracając do tego serwera, tak jak pisałem wcześniej nie graliśmy pod ranking i pod ranking grać nie będziemy.
Wszystko opiera się na zabawie i na miłym spędzeniu czasu przy wspólnej grze.

post-1397488-0-39515300-1466420204.png

» Własny TeamSpeak3,

» Wspólne wypady na dungeony,

» Wojny,

» Miła i zabawną atmosferę,

» Pomoc,

» Kulturę,

» Nocki,

» Bot Muzyczny 24/7

Dobrą i wytrzymałą ekipę.

post-1397488-0-82368700-1466420370.png

» Ukończone 17 lat,mutacja

» Kulturę Osobistą oraz dystans do siebie,

» Dawkę humoru,

» TeamSpeak3 oraz działający mikrofon,

» Aktywność

» Zaangażowanie

» Współpracy

» Szacunek

post-1397488-0-71853600-1466420535.png

Rekrutacja osób chętnych dołączenia do gildii ON

Kontakt w sprawie rekrutacji:

» Na PW

» Na gg : 53720878

Po napisaniu podam naszego teamspeaka.

Dziękuje za przeczytania.

I proszę zbytnio nie krytykować prezentacji robiona 1 raz :)

Opublikowano

Polecam konkretna ekipa i zapraszam :)

graphic.png

Opublikowano

Bogate cioty wbijające się na spota, myślą że im wszystko wolno. Beznadziejna społeczność, nie polecam i nie pozdrawiam.

http://screenshooter.net/100253651/wfisckf

Dziękuje za twoja zdanie , ale chyba wiesz że to jest metin i to jest normalne zachowanie oraz płacz ludzi co nie potrafią się bronić na spotach.

Nie jest normalne, jest chamskie.

Już tam ich nie próbuj bronić, bo rozumiem wygonić kogoś z innego królestwa, ale przyjść w dwie osoby i zacząć wybijać swoim spoty bez słowa to troche nieładnie.

Opublikowano

Bogate cioty wbijające się na spota, myślą że im wszystko wolno. Beznadziejna społeczność, nie polecam i nie pozdrawiam.

Dziękuje za twoja zdanie , ale chyba wiesz że to jest metin i to jest normalne zachowanie oraz płacz ludzi co nie potrafią się bronić na spotach.

Już tam ich nie próbuj bronić, bo rozumiem wygonić kogoś z innego królestwa, ale przyjść w dwie osoby i zacząć wybijać swoim spoty bez słowa to troche nieładnie.

Co zrobisz nic nie zrobisz to jest metin , to jest walka najsłabsi zawsze odpadną a tak propo powodzenia.

Opublikowano

Swoim ? Swoi to jest gildia, a nie jakies randomy czy inne gildie(chyba ze jakas przyjazna czy cos)

Opublikowano

Wczoraj około 1 w nocy miałem "przyjemność" poznać kilku gagatków z gildii PutaMadre. Najpierw jeden z nich wbił mi na spota, mimo wielokrotnych upomnień z mojej strony postanowił zawołać swoich kumpli: Nawi, który nawet w marmurku i na auto ataku(co w przypadku walki PvP jest lekko mówiąc żenujące) nie potrafił mnie zabić a następnie SexxownY, który jako jedyny z całej chołoty ze względu na dużo wyższy lv potrafił mnie położyć (prowadziłem z nim potem dyskusję na PW, jednak poziom do jakiej ją sprowadził moim zdaniem nie nadaje się do publikacji). Pojawił się tam także jakiś mental, nie był on w tej gildii, jednak był kolejnym przydupasem wezwanym przez ww. graczy. Tak oto wygląda "kultura" i "szacunek" w wykonaniu gildii PutaMadre, której ze swojej strony proponuje zmienić nazwę na PatoLogia (tyle samo liter a lepiej oddaje to, co reprezentują jej gracze).

Opublikowano

Wczoraj około 1 w nocy miałem "przyjemność" poznać kilku gagatków z gildii PutaMadre. Najpierw jeden z nich wbił mi na spota, mimo wielokrotnych upomnień z mojej strony postanowił zawołać swoich kumpli: Nawi, który nawet w marmurku i na auto ataku(co w przypadku walki PvP jest lekko mówiąc żenujące) nie potrafił mnie zabić a następnie SexxownY, który jako jedyny z całej chołoty ze względu na dużo wyższy lv potrafił mnie położyć (prowadziłem z nim potem dyskusję na PW, jednak poziom do jakiej ją sprowadził moim zdaniem nie nadaje się do publikacji). Pojawił się tam także jakiś mental, nie był on w tej gildii, jednak był kolejnym przydupasem wezwanym przez ww. graczy. Tak oto wygląda "kultura" i "szacunek" w wykonaniu gildii PutaMadre, której ze swojej strony proponuje zmienić nazwę na PatoLogia (tyle samo liter a lepiej oddaje to, co reprezentują jej gracze).

Ale mogli wbić nawet w 50 i CIę przegonić to jest metin xD xD To po co dyskusje prowadziłeś dalej? Jakieś SSy można bo jakoś mało wiarygodne są posty kogoś kto ma pare postów xD

graphic.png

Opublikowano

Powodzenia .

A CI co płaczą że ksują zabijają itp ... czego wy sie spodziewacie to jest METIN2 sama nazwa gry wskazuje że to jest WOJNA , nie wiem może ty sądzisz że podejdzie do Ciebie typ max lv i odda Ci od tak bo nie będzie "chamski" poprostu brak słow...

Opublikowano

heh. banda dzieciaków ktora myli chamski sposób na grę z jakąś wojną i przetrwaniem y? bo to metin? 
Rywalizacja a żałosne zabijanie innych to spora różnica.
No ale jaka nazwa taka gildia. 

Opublikowano

heh. banda dzieciaków ktora myli chamski sposób na grę z jakąś wojną i przetrwaniem y? bo to metin? 

Rywalizacja a żałosne zabijanie innych to spora różnica.

No ale jaka nazwa taka gildia. 

Ja tam nie widzę nic żałosnego w zabijaniu kogoś ale spoko.

Polecam, dobre ziomki tylko chyba gildia została rozwiązana na obecną chwilę i nie wiadomo czy jeszcze będzie.

1.jpg

Opublikowano

Oczywiście panie Rev0luszyn, jestem szpiegiem obcego wywiadu i zarejestrowałem się tu tylko po to, żeby pogrążyć waszą gildię bo mi za to płacą...

95% ludzi potrafi uszanować to, że dane expowisko jest zajęte, zachowując pewne zasady kultury wyniesione z życia - te ancymony jednak tego nie potrafią, więc chcę jedynie zakomunikować graczom należącym lub zamierzającym do was przystąpić z kim będą mieli do czynienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...