Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--II Edycja MCraft--

Opis serwera:

Serwer Mcraft jest serwerem na modach technicznych, ale są również nowe potwory, zwierzęta, biomy, planety. Na serwerze są również zadania, które możemy wykonywać.

Na serwerze MCraft każdy gracz może sobie stworzyć działkę o wymiarach 50x50 (są to maksymalne wymiary zwykłego gracza). Serwer posiada na razie darmową stronę ale zamierzamy wykupić własną stronę internetową. A także posiadamy własnego ts3. IP podane zostało wyżej. W planach jest własny launcher serwera, a także rozbudowywanie serwera. Jest to dopiero druga edycja naszego serwera start był siedemnastego czerwca o godzinie 1600. Posiadamy własny kanał na YouTube, który nosi nazwę MCraft. Kanał został stworzony nie dawno, i nie posiada za dużo subskrybentów.

A więc serdecznie zapraszamy wszystkich graczy na nasz serwer!

Życzymy wszystkim miłej rozgrywki!  :)

Download:

Strona serwera:

Kanał na YouTube :]

IP serwera i TS3 dla leniwych :]

Serwer: mc-mcraft.msvr.pl

TS3: 178.217.191.224:6370

Kilka SS z serwera :)

Spawn:

Nowe moby:

Prezentacja nie jest zbyt piękna ale będziemy pracować nad lepszą :)

banner-3.png

Opublikowano

­Cześć. Przeczytałem, i dokonałem kilku korekt, bo już na wstępie zobaczyłem 'planety na serwerze są również zadania', więc jeżeli chcecie nieco poprawek, zapraszam do spoilera

Serwer Mcraft jest serwerem na modach technicznych, ale są również nowe potwory, zwierzęta, biomy, planety. Na serwerze są również zadania, które możemy wykonywać.

Na serwerze MCraft każdy gracz może sobie stworzyć działkę o wymiarach 50x50 (są to maksymalne wymiary zwykłego gracza). Serwer posiada na razie darmową stronę ale zamierzamy wykupić własną stronę internetową. A także posiadamy własnego ts3. IP podane zostało wyżej. W planach jest własny launcher serwera, a także rozbudowywanie serwera. Jest to dopiero druga edycja naszego serwera start był siedemnastego czerwca o godzinie 1600. Posiadamy własny kanał na YouTube, który nosi nazwę MCraft. Kanał został stworzony nie dawno, i nie posiada za dużo subskrybentów.
A więc serdecznie zapraszamy wszystkich graczy na nasz serwer!
Życzymy wszystkim miłej rozgrywki! :)

Poprawiłem Ci to na dużo lepszą formę. Bardziej gramatyczną, i ładniejszą. Niektóre informacje zostały zmienione, na takie o jakich myślałeś (np: w trzeciej linijce napisałeś "W planach jest własny launcher serwera i rozbudowywanie go" czyli rozbudowywanie launchera.... A tu chodziło o serwer.

Czerwona czcionka to moje poprawki. Skopiuj, wklej, zaznacz tekst, wybierz z powrotem kolor automatyczny i gotowe.

Prosił bym o lajka za wysiłek ;d.

Jeżeli chcesz lepszą prezentację, dużo lepszą oprawę graficzną, zapraszam do pisania z dopiskiem @Notrax3 lub na pw.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Chciał bym się zapytać ile os gra ?

Jak z lagami ?

I co z nowymi modami bd dodawać bo troszkę biednie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...