Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki jakie kupić?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakichś dobrych słuchawek z dobrym mikforonem pod USB bo niby wtedy mają one tak jakby swoją "włąsną" karte dzwiekowa i dzwiek jest lepszy.

Wypatrzylem takie i nie wiem czy ktos poleca nazwa: 

Creative SB Tactic 3D Fury
Opublikowano

Jeden z moich znajomych ma właśnie te słuchawki i jest zadowolony. Można je podłączyć do dołączonego adaptera USB lub splittera i osobno podłączyć audio i micro. Jakość dźwięku jest dobra i dobrze oddawany jest dźwięk przestrzenny. 

(')(.)(;)

Opublikowano

Jeden z moich znajomych ma właśnie te słuchawki i jest zadowolony. Można je podłączyć do dołączonego adaptera USB lub splittera i osobno podłączyć audio i micro. Jakość dźwięku jest dobra i dobrze oddawany jest dźwięk przestrzenny. 

@MrSanten a jesli mam zje*ana zintegrowana karte dzwiekowa to podlaczajaca te sluchawki pod USB bede mial jakas dobra jakosc ? 

Opublikowano

Słuchawki na usb mają w zapewne pilocie, kartę dźwiękową, która jest zazwyczaj słabsza od integry.

Hyperx Cloud 2 mają również kartę dźwiękową, która jest słaba, a same słuchawki to dobry sprzęt.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Bolus ja Ci polecam słuchawki Roccat Renga , wykonanie mają lepsze od tych Creative co podałeś , są na kabel a nie na USB , cena jest też nie duża bo 190 zł , mają one również wentylowane nauszniki. Ja je mam od jakichś 2 miesięcy i stwierdzam że są dobre do wszystkiego. A o Creative powiem tyle że mają słabej jakości mocowanie nauszników przynajmniej te co miałem czyli Fatal1ty i Draco , ale z tego co widzę te które podałeś również mają takie same mocowanie nauszników , więc je odradzam bo nawet jak Ci spadną może pęknąć mocowanie nausznika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...