Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłaszanie serwerów GT (GAMETRACKER).

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio bardzo popularne stało się oczernianie serwerów za pomocą pisania w prezentacjach, że manipulują rankingiem i liczbami (users online), jeżeli, chodzi o GT to, wychodzę Wam naprzeciw i publikuje poradnik jak zgłosić serwer, na którym przypuszczacie manipulowanie właśnie takim rankingiem.
(JEŻELI CHCECIE, ZGŁOSIĆ SERWER TO MUSISZ POSIADAĆ TAM KONTO!)

1. Wchodzicie na stronę: www.gametracker.com

2. Wybieracie serwer który chcecie zgłosić:
● PRZYKŁAD: KLIK!

● KLIKACIE: Report Abuse
HinzqwY.jpg

● Po kliknięciu otworzy okienko w którym musicie podać powód zgłoszenia serwera: (PRZYKŁAD BY GOOGLE TRANSLATE)

VUDv8yE.jpg

3. Po kliknięciu przycisku 'SUBMIT REPORT' wasze zgłoszenie zostanie wysłane.

Myślę, że ten poradnik jest przydatny i powinien już dawno znaleźć się w tym dziale.

Pozdrawiam - Eterprime.

Opublikowano

Poradnik mi się przyda do zgłaszania waszych serwerów  :yay:  :yay:  :yay:  I znów wam zablokują nabijanie  :yay:  :yay:  :yay:
Co by tu pisać... PORADNIK BARDZO MI SIĘ PRZYDA!  :lenny:

Opublikowano

Bardzo ładnie ogarnięty poradnik, przydatny dla nabijaczy postów :) i spinaczy bez powodu :)

Na co nabijasz posty bezużyteczną treścią... Sam korzystasz i wbijasz serwer na owym bugu...

Śmiem twierdzić, że nie dorosłeś do uczciwej rywalizacji i w głowie Ci tylko "liczby z gametrackera" do sponsoringu.

@ TOPIC

Rzetelnie napisany poradnik, który w pewnej części jest bezużyteczny.. 

Już tłumaczę dlaczego!

Online-TS3 też korzysta z tego, a autor tego postu jest właśnie właścicielem tego serwera wymienionego wcześniej.

Dowody :

JYH73xp.png

vjxsinV.png

Chodzi tutaj o statystki GT oraz statystki na stronie online-ts!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

I znów wam zablokują nabijanie  :yay: 

Znów? Kiedy był pierwszy raz?

Sam korzystasz i wbijasz serwer na owym bugu...

Napisz do GT. Może się załapiesz na BUG BOUNTY :D

Opublikowano

Świetny poradnik, bardzo się przyda dla tutejszej społeczności, a jeżeli jest taki bug to chętnie skorzystam.

Dzięki za miły komentarz. A co do 'bugu' to mi nic nie wiadomo, ale jest osoba, która może Ci pomóc!

k7kKOJu.jpg

Opublikowano

Świetny poradnik, bardzo się przyda dla tutejszej społeczności, a jeżeli jest taki bug to chętnie skorzystam.

Dzięki za miły komentarz. A co do 'bugu' to mi nic nie wiadomo, ale jest osoba, która może Ci pomóc!

k7kKOJu.jpg

Dziękuję! Spróbuje się skontaktować!

Opublikowano

k7kKOJu.jpg

Tak szczerze to zastanawiam się co osoba z takimi umiejętnościami, jak 'Borygard' robi na MPC jako Technik Działu TeamSpeak.. Myślę, że stać go na więcej ;)

Opublikowano

k7kKOJu.jpg

Tak szczerze to zastanawiam się co osoba z takimi umiejętnościami, jak 'Borygard' robi na MPC jako Technik Działu TeamSpeak.. Myślę, że stać go na więcej ;)

Mnie to nurtuje od paru dni. Ewidentnie pokazuje, że ma duże umiejętności jak i wiedzę.

Opublikowano

Bardzo ładnie ogarnięty poradnik, przydatny dla nabijaczy postów :) i spinaczy bez powodu :)

Na co nabijasz posty bezużyteczną treścią... Sam korzystasz i wbijasz serwer na owym bugu...

Śmiem twierdzić, że nie dorosłeś do uczciwej rywalizacji i w głowie Ci tylko "liczby z gametrackera" do sponsoringu.

@ TOPIC

Rzetelnie napisany poradnik, który w pewnej części jest bezużyteczny.. 

Już tłumaczę dlaczego!

Online-TS3 też korzysta z tego, a autor tego postu jest właśnie właścicielem tego serwera wymienionego wcześniej.

Dowody :

JYH73xp.png

vjxsinV.png

Kurde człowieku jaki ty inteligentny jesteś, cytujesz mój post i mówisz że moja treść jest bezużyteczna, a NAWET Z PORADNIKIEM JAK ZGŁOSIĆ SERWER NA GT !!! Nie robisz tego tylko wypisujesz swoje smutne żale. Czyżby treść poradnika była za bardzo skomplikowana i nie dajesz sobie rady i musisz na społeczności MPC forum wypisywać takie bzdury...

@topic 

@Eterprime prosił bym jednak o bardziej streszczoną wersje tego poradnika ponieważ dla Pana @VMWare zbyt skomplikowane jest streszczenie...

logo1.png

Opublikowano

Ojojoj. Szkoda że statystyki na mojej stronie cały czas wyglądają tak samo jeżeli chodzi o liczbę online :D

@Eterprime prosił bym jednak o bardziej streszczoną wersje tego poradnika ponieważ dla Pana @VMWare zbyt skomplikowane jest streszczenie...

Panie Karolu - w wolnej chwili pojawi się taki poradnik.

Opublikowano

Ojojoj. Szkoda że statystyki na mojej stronie cały czas wyglądają tak samo jeżeli chodzi o liczbę online :D

Panie Karolu - w wolnej chwili pojawi się taki poradnik.

@VMWare, słyszałeś? moje modlitwy się spełniły, jeszcze łatwiej dla Ciebie :) hurra TY!

@Eterprime, małe pytanie :) czy jak robiłeś ten poradnik przy okazji kliknąłeś "SUBMIT REPORT" :) 

logo1.png

Opublikowano

@Eterprime, małe pytanie :) czy jak robiłeś ten poradnik przy okazji kliknąłeś "SUBMIT REPORT" :)

Zapewniam że nie. Nie uważam żeby ten ani inny serwer naruszał regulamin w ten sposób. A gdyby tak było to szybko zostaliby sprowadzeni na ziemię przez administrację GT.

Opublikowano

­Nie wiem co mam o tym myśleć moim zdaniem każdy umie zreportować serwer z takim powodem.

Szczególnie jak zobaczyłem to to podałem:

https://scr.hu/WA7Odm

Aby twórca takiego Poradniku używał owego BUG'a. Musze pogratulować.

Poradnik się przyda dla kompletnych bezmózgów, którzy nie wiedzą jak wyslać reporta albo nie umią czytać.

­

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Poradnik nawet spoko , ale na gametracker nie udowodnisz że to boty:

https://scr.hu/qy5aqj

https://scr.hu/dOlRO7

https://scr.hu/DvAYmA

Autor poradnika tak się wypiera a dlaczego twój serwer na ts3index ma aktualnie tylko 200 osób zamiast 450 jak na gametracker a kanały które widnieją na ss wyżej są ukryte , ciekawe  :v

https://scr.hu/0geo6d

Godzina 21:30 

Gametracker 427 osób : https://scr.hu/8dVe6R

Ts3index 288 osób: https://scr.hu/eOpyye

To nie bug, wystarczy wejść botami  ;)

----

Co do poradnika , jeżeli ktoś nie umie czytać to poradnik jest dla niego 

----

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

^ jak już o emulator a nie boty, serwery nie potrafią się wybić i tak właśnie robią a Ziomki/Adamsy/Klaskaje się nie potrafią przyznać do tego ,że nie potrafią rozkręcić serwera.

Opublikowano

^ jak już o emulator a nie boty, serwery nie potrafią się wybić i tak właśnie robią a Ziomki/Adamsy/Klaskaje się nie potrafią przyznać do tego ,że nie potrafią rozkręcić serwera.

Twoje słowa: Zakopuje topór wojenny, bo nie mam zamiaru spamować na forum postami skierowanymi do Ciebie czy do serwera govoice bo wiem jak jest. Życzę miłego dnia, Dawid.

x6VfIT0.jpg

Zrób poradnik jak to się robi bo nie mam takich umiejętności jak Ty a robiłeś to za czasów ts2 :/

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...