Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najdłuższa gra

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile trwała wasza najdłuższa bitwa? Na jakim bohaterze? Co otrzymaliście po bitwie (ocena)

S- here

9798514663792491114786.jpeg

Darujcie sobie teksty typu c*****a farma albo c*****y build :v 

Opublikowano

nie jest to dużo... moja najdłuższa gra miała 98 minut ^_^

ale wydaje mi się że jak by się chciało to na YT znajdzie sie nawet 120 minutowe :D

całe szczęście ta moja 98 minutowa była wygrana :D ale długo trza było wygrywać ;x

Opublikowano

Moja trwała chyba z 80 minut Fizzem, po godzinie defowania udało się skończyć, mieliśmy sam nexus. Nie było jeszcze wtedy ocen.

Opublikowano

W poprzednich sezonach gry bywaly 2 razy dłuższe niz teraz, i nie było to niczym dziwnym. W sezonie 3 byłem w grze, ktora trwała 102 minuty.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

sezon 5 około 1h 7min, gierka strasznie ciężka, my nie mieliśmy nic poza nexusem i inhibami, a oni mieli pushnięte tylko pierwsze towery i wszystkie buffy zbierali :P

Ja nocturnem broniłem bazy od eve i jakiegoś tam toplanera (z tpkiem) stojąc w range do teamku i bazy (ultem), a mój teamek wychodził max do połowy xD Ostatecznie jakoś udało się 2-3x zabić tamtych i pushować, aż do końca gry :)

League of Legends

Opublikowano

Okolo 70 minut, i musze przyznac , ze podobala mi sie ta gra. Przez wiekszosc czasu moja druzyna przegrywala , dopiero gdy zostal tylko nexus  zaczela sie walka obronna i za kazdym razem teamfight konczyl sie naszym zwyciestwem jednak 3 inhibitory robia swoje i nawet po wygranej nie dalo sie zpushowac za bardzo. W koncu pojawil sie dobry moment inhibitory sie zrespily , wygrany teamfight i  ostry push do zwyciestwa:)

u1lc.png
Opublikowano

Miałam kiedyś screena, na którym było coś ponad 1000 minut :D
Ale najdłuższa gra, w zeszłym sezonie - w okolicach 100~102 minut.

A tu taki smaczek, który znalazłam szukając ww screena:
SqN-61-mi_sqnsnss.jpg

A ja marudziłam, jak w drafcie szukało mi gry 12 minut :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...