Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

granie na dwóch kontach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.
Mam dwa konta:
1. z diablo 3, hs, wygaśniętym kontem WoW
2. z wowem

konto 1 jest zarejestrowane jako Polska, konto drugie - jako Wielka Brytania.
Konto 1 jest na mnie, a drugie na jest na siostre (z jej danymi personalnymi i adresem zamieszkania w Irlandii)

czemu tak? Bo nie mogłem uzyc kupionego przez niej prepaida w Polsce, bo był kupiony w Irlandii. Kupiłem więc battlechesta i założyłem nowe konto, na jej dane (za jej zgodą!!!) jako konto Wielkiej Brytanii. 

I teraz pytanie: czy moge grac na obu kontach w Polsce? Czy jest to legalne? Wiecie, wiem że jest globalizacja, ale nie wiem czy w tym aspekcie też.
Mogę grać bez żadnego "stresa" na jej koncie (Brytyjskim) w Polsce?­

Opublikowano

Możesz grać bez problemu, ponieważ dozwolony jest Multi boxing(przykład), a to ile kont będziesz mieć jest bez znaczenia to tylko dodatkowa forsa dla Bli$$arda więc...
W razie utraty konta czy coś zamiast swojego dokumentu osobistego będziesz musiał wysłać siostry i to tyle.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

­dziękuję. Narazie tematu nie zamykać, ponieważ napisałem też mail do supportu (ticket). Jeśli dostanę odpowiedź, dam znać w tym temacie, wtedy się go zamknie. Temat na googlach jest mało widoczny, ale jest potrzebny...

Opublikowano

Odpisali, że nie można grać na koncie innego członka rodziny, ale uważam że można grać :D 

<temat do zamknięcia>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...