Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polityka wypuszczania skinów

andrzejbrejwik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego tede riot ku*wą jest?

dlaczego wypuszczają same skiny za 1350 i 750 RP, przez ostatnie 70 skinów jedynie 7 było za 975RP

zauważyłem też inną politykę wypuszczania zestawów skinów włącznie ze skinami do wardów i obrazkami przywoływacza

kiedyś wypuszczali różne skiny, nie tylko te swoje tematyczne jak teraz czyli dają od razu 10 skinow galaxy, dark cos tam, el maczo mariaczi, ten zestaw skinow ostatni do kyle nocturna i singeda to jest ta sama sytuacja, jeszcze wcześniej te program soraka i lissandra, wczesniej draven sejuani i ktos tam jeszcze, mozna wymieniac dlugo az do momentu przejecia riotu przez tencent  (chinski gigant czegos tam, przejmuje ostatnio duzo firm), riot zmienił bardzo drastycznie polityke wypuszczania skinow aby zarabiac jak najwięcej hajsu

kiedyś wypuszczali fajne skiny również pare w ciągu patcha, ale one sie między sobą różniły a tera to paczka tych samych skinów + skin do warda + obrazek summonera

czy tylko mnie to w*rwia? nie chce im sie wypuszczać już za 975 bo dadzą troszke lepiej dopracowane skiny za 1350 i łoją kase na frajerach a ci nawet tego nie widzą

wiem, ze z tym sie nic nie zrobi, ale musiałem sie wypłakać

bo mam 1200rp i nie stać mnie na skin za 1350 a te za 750 to sa gowniane

tl;dr tencent robi mi loda

a5z91yB.png

Specjalista
Opublikowano

A czemu to ma wkurwiać? Tak mają zaplanowane i tak będą robić, według mnie skinów jest więcej do różnych postaci, niektórym tematyka się podoba i fajnie, bardziej wkurwiły mnie zmiany cen za RP.

Opublikowano

Masz racje , coraz wiecej gratow zamiast skinow. Mi osobiscie juz nie zalezy tak na skinach, ciesze sie z tego warsztatu hextech bo zawsze moge dostac cos losowo za darmo a o dziwo dorwalem juz 2 legendarne

u1lc.png
Opublikowano

Nie rozumiem, po co ten temat? 
Jedyna rzecz, która mnie denerwuje to fakt, że pośpieszyli się z wypuszczeniem Dark Star Thresh, który został wyłączony w ciągu 24 godzin. Skin jest "zbanowany" już 3 dzień i brak jakichkolwiek informacji ze strony Riot. 

maybenow.png

Opublikowano

Podejrzewam, że to ze względu na warsztat hextech - co jak co, ale można tam zdobyć kilka niezłych skinów (koledze ostatnio trafił się Blood Moon Kennen).
A nowy skin do Thresha - są nowe animacje, teksty, całkiem inny wygląd, rito musiało się nad tym nasiedzieć trochę.
Co prawda mnie troszkę zabolało to, jak wygląda Program Soraka, bo oczekiwań moich nie przerosło, a nawet nie spełniło :/ animacja cofania tylko zmieniona, a przerobic głos nie trudno...

Pozostaje ci dokupić te 350 rp za 10 złocisza, albo poczekać na promocje, zwłaszcza, ze robią te "przedwczesne" gdzie z magicznych 1350 robią na 975

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...